duminică, 8 iulie 2012

Uau...

   Am dat acum 5 minute peste niste e-mail-uri pe care uitasem că le-am trimis, respectiv primit, vreodată. Uau... Ce... Am rămas un pic şocată, aşa, citindu-le. Mi-e dor de vremea aia, era aşa de drăguţă perioada... Adică acum mi se pare aşa, atunci... eram confuză. Şi pun pariu că tot confuză aş fi şi acum dacă aş trece prin aceleaşi lucruri. Uau... Nu ştiu ce să scriu, dar simt că trebuie să scriu ceva despre asta. Persoana cu care vorbeam prin e-mail-uri am întâlnit-o accidental. Iniţial n-am vrut să o cunosc... Mi-a scris ceva pe blog, un comentariu, acum aproape un an şi de acolo a început totul. Şi-a găsit pretext să-mi spună că scriu frumos şi că i-ar plăcea să scriem o postare împreună. Nici până în zi de azi n-am scris-o, dar un timp... de fapt ce un timp, vreo jumătate de an vorbeam foarte, foarte, foarte mult. Şi, zic eu, ne-am cunoscut destul de bine. Nici nu mai ţin minte de ce nu mai vorbim acum. Nu-mi amintesc să ne fi certat. Oare ce s-o fi întâmplat?! Ştiu că mi-a păsat mult de această persoană, de acest el, cândva. Chiar dacă nu l-am văzut în viaţa mea. Şi el zicea că-i pasă de mine, dar mi-era prea frică să-l cred... Doamne, câte amintiri pot avea legate de cineva pe care nu l-am întâlnit niciodată... Oare cum ar fi fost dacă nu eram aşa fricoasă? Şi dacă nu ne-am fi o prit din a vorbi unul cu altul? Ţin minte că la câteva zile după ce am început să vorbim mi-a zis el ceva foarte, foarte drăguţ, nu mai ţin minte ce, şi am notat pe o hârtiuţă chestia aia... dacă mă chinui puţin cred că o şi găsesc. Ştiu c-am vrut să-i fac o surpriză de majoratul lui, să-i scriu o poveste care în mintea mea avea multe însemnătăţi. Chiar mă apcuasem să o scriu, am vreo 4-5 capitole cred. Dar deja nu mai vorbeam când a fost majoratul lui şi n-am mai terminat-o... Totuşi, mă gândeam să o termin cât voi fi plecată. Chiar dacă el n-o va citi vreodată. 
   Mi-e dor cred... Ţie, Dodo? Îmi mai citeşti tu vreodată blogul? Bănuiesc că nu...


14 comentarii:

  1. e putin cam aiurea sa ti la cineva pe care nu l-ai vazut in viata ta, dar cred ca pot sa imi imaginez cum ar fi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e aiurea. Nu mi-am imaginat vreodata ca as putea pati asa ceva... Si nu neaparat ca tineam la el... in acel fel... dar imi pasa :)

      Ștergere
  2. Ah ! Parca ar fi povestea mea..de fapt asa a si inceput..este trist ca nu v-ati vazut face to face si ca nu ati tinut legatura..poate o veti relua candva :) nu se stie niciodata :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta se întâmplă de o grămadă de ori!Dragoste virtuală!Cred că toată lumea,odată în viaţă trece prin asta,dar nu trebuie avută foarte multă încredere în persoană din spatele monitorului.Şi mi mi s-a întâmplat recunosc,şi-a fost un eşec!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am avut incredere, de aia probabil nu s-a ajuns niciunde.

      Ștergere
  4. Interesanta aceasta situatie;))Ciudat insa cum s-a "linistit"lucrurile...fara sa iti dai seama!

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi eu vorbesc cu vreo 2 persoane... Îmi sunt simpatice şi mă împac bine cu ele. Aceste persoane sunt pentru mine nişte prieteni (prieteni virtuali) şi chiar ţin la ele, îmi pasă de ele... Eu sper să păstrez legătura cu ei şi chiar să ne întâlnim vreodată.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună Sweet Lemon!;;) Sper că nu ai uitat că faci parte din echipa blogului "Blogopoveşti". Noi încă mai aşteptăm o poveste de la tine...
    Sper să scrii şi tu curând. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Zappy! Nu am uitat, doar ca nu stiu ce sa scriu. Chiar n-am idee. Aici pe blog imi pot scrie gandurile si sentimentele, insa acolo trebuie sa scriu o poveste si cum n-am mai scris una de ceva vreme nu am inspiratie si idei :(. Ma gandeam sa renunt la blog, sa nu va incurc :-s. In curand voi fi plecata... sper ca atunci cand ma intorc sa am o poveste pentru voi! :D

      Ștergere
  7. Salut ! Am vazut ca ai postat pe blogul tau button-ul de la concursul meu aniversar pentru cei 400 de abonati.Te rog sa intri inca odata la mine pe blog si sa copiezi link-ul de sub button, pentru ca cel de dinainte era gresit - adica cel pe care l-ai pus tu pe blogul tau - si acum am pus unul nou. :)

    RăspundețiȘtergere