miercuri, 4 iulie 2012

?!?

   Mi-e dor să scriu pe blog!!! Vreau să scriu şi habar nu am ce. Nu trăiesc nimic interesant, nu simt nimic interesant. Aş putea să mă „ forţez” să scriu, dar atunci ce rost ar mai avea?! Ooof! :( Puţinele idei pe care le am îmi vin seara, la culcare, şi ce rost mai au atunci? Lenea nu-mi permite să mă ridic înapoi şi să le scriu :)). Iar până a doua zi sunt de mult şterse din memoria mea... Fir-ar, fir-ar, fir-ar!!!
   Am promis pe undeva că vă arat ceva ce am făcut şi de care sunt eu tare mândră, dar n-am mai apucat să fac poze... Oricum vă voi arăta cândva! 
   Cam atât am avut de zis... Rugaţi-vă să-mi vină idei să scriu ceva frumos căci vreau să scriiiu!!! V-am pupat! :*


10 comentarii:

  1. Mi se intampla si mie destul de des. Nu trebuie sa te fortezi, it will come naturally. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lenea asta, stiu cum e :))
    Dar eu tot scriu cu sau fara lene pentru ca imi place sa scriu povesti>:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu tot seara scriu,de obicei scriu pe telefon si salvez,iar a doua zi mai aduc mici modificari...Pai,astept sa iti treaca lenea si sa scri ceva interesant.Te-am pupat,o zi faina!:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci la fel! :*
      Eu nu am rabdare sa scriu pe telefon - are tastatura normala, nu qwerty, si innebunesc pana scriu o propozitie :))

      Ștergere
  4. stai linistita toti trecem prin momente din astea, care sunt culmea de enervante. de obicei eu incep sa ascult muuulta muzica, citesc poezii, ma uit pe site-uri cu poze, si imi vine inspiratia instant. chiar daca sunt idei tampite, le fac eu sa para frumoase. cund nu am inspiratie sa scriu efectiv cu cuvinte, pur si simplu pun o poza, sau o melodie pe care de-abia am descoperit-o. exact asa mi s-a intamplat si ieri.
    sper ca ti-am fost de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ai fost cat de cat, merci! :* In ultima vreme nici chef sa ascult muzica nu mai am :-s Am ascultat ieri cu o prietena ceva melodii vechi, dar in rest n-am prea ascultat nimic. Pe mine pozele ma mai inspira cate putin. Sau vreo conversatie... Sper sa scriu ceva saptamana asta, ceva frumos :D

      Ștergere