joi, 5 aprilie 2012

Romeo, Romeo, unde eşti tu Romeo?

   Am fost astăzi la teatru şi am văzut piesa Romeo şi Julieta. Jalnic!!! Vreţi să ştiţi cum arată o asemenea piesă mai nou? Foarte bine. Julieta era jucata de o fată de vreo 15 ani cu dread-uri în cap, câteva piercing-uri şi vreo două tatuaje, Romeo era un tip de vreo 30 de ani, iar restul personajelor erau vreo 10 tipi îmbrăcaţi din cap până în picioare în piele cu animal print care îşi vorbeau obsecen şi două babe îmbrăcate în negru care se plimbau şi cântau/vorbeau, aruncând în toate direcţiile cu petale de flori. Şi mai erau încă vreo trei femei... ele erau ceva mai normale - Doamne ajută!. 
   Cu siguranţă nu sunt în măsură să judec viziunea artistică a regizorului acelei piese, dar serios?! Chiar aşa?! Adică... dacă aud de Romeo şi Julieta gândul îmi zboară în primul rând la iubire, iar apoi la eleganţă. Nu la bărbaţi îmbrăcaţi în piele şi la o fetişcană cu tatuaje, pirercing-uri şi dread-uri :|.
   Deci, Romeo, UNDE EŞTI ?! Că cel din piesă sigur nu erai tu...

8 comentarii:

  1. la noi eleganta nu prea mai exista :)) stai sa vezi cum a fost la Hamlet cand marele Malaiele si-a uitat replicile pe scena si facea intr-una : "Si regele..." si nu auzea ce-i suflau aia din culise...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :| Serios?! Si eu care credeam ca ce am vazut eu a fost rau. Macar aici isi stiau cu totii replicile... Si au avut ceva accidente, dar s-au descurcat. De exemplu "Julieta" a dat cu mana peste o sticluta si sticluta a cazut de pe scena... si avea nevoie de ea in continuare, dar s-a descurcat foarte bine fara :D. Macar asta e de apreciat :))

      Ștergere
  2. :)) Mi-a placut comenatariile tale..si pe bune dreptate...unde este Romeo?!

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))...foarte tare...chiar m-ai binedispus...:))...
    o postare scurta dar draguta exact cum spuneai tu in postarea trecuta...
    dar eu as mai adauga si funny...:*:*..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In postarea de ieri nu la asta ma refeream :D. O sa vezi in curand la ce, daca voi posta ceva de genul ;;). Ma bucur ca te-am binedispus :))

      Ștergere
  4. Funny postare. Din pacate, tetrul romanesc se duce pe apa sambetei.:-<

    RăspundețiȘtergere