duminică, 22 aprilie 2012

Şi dimineaţa când te trezeşti, eşti cea mai frumoasă din lume!

   După o seară atât de romantică şi totuşi atât de nebună s-a aşternut liniştea în cameră. Întunericul cuprindea întreaga încăpere, iar ei stăteau îmbrăţişaţi, ascunşi între cearşafurile moi şi albe din patul ei. Din cele 4 parini cu care dormea ea de obicei, în pat mai era doar una singură pe care o împărţeu. 
   Ea adormise la pieptul lui şi se ghemuia din ce în ce mai aproape de el. El o strângea tot mai tare în braţe şi, din când în când, îi săruta fruntea. I se părea o imagine atât de pură, de inocentă: ea dormind pe pieptul lui acoperită doar de un cearşaf alb. Ar fi vrut ca acele clipe să nu ia sfârşit vreodată. Nu-şi dăduse niciodată seama cât de mult însemna pentru el până în acel moment. Iniţial se gândise că va fi o seară normală. Apoi, s-a gândit că va fi o noapte de dragoste... normală. Dar acum, cu ea în braţe, totul i se părea diferit. Mai frumos. Simţea că rvea s-o ţină aşa şi să o protejeze pentru totdeauna. Simţea că nu vrea să mai fie departe de ea vreodată. O privea şi tot ce-şi dorea era ca ea să deschidă ochii şi să-l privească, să-l sărute şi să-l strângă şi mai tare în braţe. Dar ea dormea şi era atât de inocentă încât nici nu se gândea să o mişte. A sărutat-o o ultimă dată pe frunte, şoptind abia auzit „te iubesc”, după care a închis şi el ochii. Nici dacă era trează nu l-ar fi auzit, atât de încet şoptise.
*
   Lumina deja inunda camera. Ei i se părea că e foarte devreme, că soarele abia răsărise. Răcoarea pe care o simţea venind dinspre geamul deschis o făcea să creadă asta. Se anunţa a fi o zi caldă - soarele anunţa asta - dar răcoarea şi liniştea întreruptă doar de trilul matinal al păsărilor erau atât de reconfortante încât nu dorea să se ridice din pat. Privea copacul de afară şi păsările care se jucau zburând de pe o ramură pe alta. Mirosul de tei îi îmbăta nările. Se simţea excelent în acea dimineaţă de august. Închise ochii inspirând şi zâmbi. Realiză că în sfârşit a venit ziua în care se trezeşte în braţele lui. Se gândea cât de mult aşteptase clipa asta... De aproape 3 ani, de când îl cunoscuse se tot gândea la asta, doar că avea impresia că nu se va întâmpla vreodată. Iar aseară, printr-o neaşteptată întâmplare au ajuns la ea acasă şi-a urmat... ce-a urmat. Şi-a fost frumos, atât de frumos! Mintea îi fu brusc străbătută de ideea că pentru el tot ce s-a întâmplat n-a însemnat nimic... dar a decis să ignore acea idee şi să trăiască momentul. A închis ochii zâmbind din nou, dorind să mai doarmă puţin în braţele lui, să profite de ceea ce poate nu se va mai întâmpla curând. 
   S-a trezit şi el şi primul impuls pe care l-a avut a fost de a se întinde, dar şi-a amintit că o are pe ea în braţe, aşa că nu s-a mai întins, ci a strâns-o tare, tare la piept. Ea era încă trează şi a zâmbit. A vrut să se întoarcă cu faţa la el, dar el nu a lăsat-o, ţinând-o prea strâns pentru ca aceasta să se mai poată mişca. A sărutat-o pe gât şi i-a spus cu vocea simpatic de adormită pe care o avea atunci „'neaţa somnorici!”, după care a continuat să o sărute. Într-un final i-a permis să se întoarcă cu faţa spre el. A strâns-o în braţe, după care a privit-o. Ochii ei luceau de fericire, iar zâmbetul nu-i pierea de pe faţă. Ea şi-a întins o mână şi i-a mângâiat fruntea, după care tâmplele şi obrazul neglijent neras, apoi buzele. El observa în ochii ei, după felul în care îi privea buzele, că arde de nerăbdare să le sărute, dar e prea timidă şi nu îndăzneşte. I-a luat mâna în palma lui, i-a sărutat-o şi apoi şi lipid buzele de ale ei. Când, după o vrme, sărutul a luat sfârşi ea îl privea oare cum uimită. S-a apropiat urechea ei şi i-a şoptit „te iubesc”. A urmat un moment de linişte în care pe obrajii ei au început să curgă lacrimi de fericire. Fiind aproape de faţa ei, el a simţit asta. S-a depărtat puţin, i-a şters obrajii şi i-a sărutat fruntea, după care, zâmbind, i-a spus: „şi dimineaţa, când te trezeşti, eşti cea mai frumoasă din lume!”.
 

Ellie White - Sete de noi

32 de comentarii:

 1. Asta da dragoste, adica cine nu vrea sa se intample ceva asemanator ca descrierea asta...e ceva romantic si frumos.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mda, de aia se intampla cam rar in viata reala :)). Multumesc de aprecieri! :)

   Ștergere
 2. "El observa în ochii ei, după felul în care îi privea buzele, că arde de nerăbdare să le sărute, dar e prea timidă şi nu îndăzneşte."-partea asta mi s-a parut cea mai pura,inocenta si dulceeee...:X
  Superb post!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc! :D
   Imi era dor sa scriu postari de genul asta :)

   Ștergere
 3. Mi-a plăcut la nebunie descrierea asta „sălbatică„, ca să-i spun așa!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cand citesc postari de astea se trezeste dorinta de a avea si eu pe cineva care sa ma iubeasca dar acum asa ceva nu e posibil:d
  Trebuie sa inghit lacrimile si sa merg mai departe :d

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, si eu imi doresc asta, dar m-am obisnuit sa n-am parte :)

   Ștergere
  2. Eu inca nu m-am obisnuit...

   Ștergere
  3. Daca tot asa va continua viata ta, te vei obisnui la un moment dat (din pacate)

   Ștergere
 5. Cit de frumos,imi doresc si eu o asemenea noapte :)

  RăspundețiȘtergere
 6. vai...cat de frumos...pfff....:X:X:X:X...
  superb!ador aceasta postare!o ador!:X:X

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca-ti place! :*
   La asta ma refeream acum ceva timp cand am zis "postari scurte si dragute". Sau cum am zis,ca nu tin minte exact cuvintele :D.

   Ștergere
  2. exact asa ai zis...:x...inca odata spun o postare superba...si sa numai spun de poza...e adorabila..:X

   Ștergere
 7. ''Şi dimineaţa când te trezeşti, eşti cea mai frumoasă din lume!'':x:x
  Frumos !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc! :D
   Titlul e preluat de la inceputul videoclipului melodiei pe care am postat-o la sfarsit, de acolo m-am inspirat :D

   Ștergere
 8. Ce poveste! O placere sa citesti asa ceva! O dezamagire ca nu vei avea parte de asa ceva...

  RăspundețiȘtergere
 9. Unde-i fata căreia să-i arăt ce zace la mine în suflet ?
  Felicitări pentru ceea ai transpus, mi-ai descris sentimentele într-un fel pe care eu nu l-aş putea face vreodată.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur :)
   Si cat despre acea fata, sa speram ca o vei intalni cat de curand :D

   Ștergere
 10. Ai descris un moment frumos! Si ai facut-o cum trebuie!

  RăspundețiȘtergere