joi, 12 aprilie 2012

Rezultate?

   Vreau să vă spun că am încercat să fac chestiuţele micuţe, drăguţe şi colorate despre care vorbeam la începutul vacanţei mele şi nu mi-au ieşit deloc! :( Prima tura mi s-a ars, iar la a doua nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar au ieşit lipicioase şi nu le-am putut dezlipi de pe hârtia de copt. Eh, asta e. Poate data viitoare?
   Ştiu că a fost cineva care mi-a cerut reţeta... O găseşte aici. Îi urez cât mai mult succes cui se încumetă să încerce şi, dacă iese bine, vreau să văăăd!

   Pe lângă ghinionul ăsta micuţ, am mai reuşit să fac şi câte ceva bine! Dovada:
    
   Prima este Negresă + nişte nuci deasupra (îmi plaaac prăjiturile cu nuci întregi în blat), iar a doua este o prăji cu vişine, care o să-mi fie întotdeauna dragă pentru că e prima reţetă pe care am încercat-o de una singură (acum... câţiva ani, atunci când eram convinsă că dragostea trece prin stomac). Sper că am reuşit să vă fac puţină poftă :">.

   Şi acum altcevaaa (sunt cam lăudăroasă azi :-s).


   Am măcelărit un tricou de-al lui tata ca să-mi fac un tricou de pijama :)). Vă palce masajul, daaa?  Mie mi se pare că a ieşit drăguţ :D. Atâta tot că i-am tăiat cam mult din guler... dar nu-i bai, nu pica de pe mine (încă).

   În concluzie, n-am făcut prea multe lucruri... dar eu sunt mulţumită. În general aş fi fost mai leneşă de atât. Aş adăuga la listă şi faptul că mi-am mutat mobila în cameră... dar de asta s-au ocupat mai mult ai mei :D. Oricum, mai e o săptămână şi un pic din mult-iubita vacanţă... cine ştie câte se mai pot întâmpla :).

10 comentarii:

  1. Paste fericit, iti doresc de pe acum!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci imi "foarte "sticlesc ochii cand ma uit la negresa,arata delicios.Prajitura cu visine imi place pentru ca ador orice are visine...Iar tricoul este superb,poate gasesc si eu ceva de macelarit:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am acelasi sentiment cand ma uit la pozele cu negresa :)). Spor la macelarit! Merci de aprecieri :*

      Ștergere
  3. Cand ma uit la prajituri..delicioase.;).. O sa incerc si eu reteta acelor mici chestiute dupa ce va trece toata agitatia asta cu Pastele.:) Si tricoul e super draguts.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci ;;)> Daca iti ies chestiutele sa ma, anunti si pe mine!!! :*

      Ștergere
  4. ahaaaaaaaaa....te-am prins..spune-ai de mine ca ma pricep cand uite ce ascunde-ai tu....prajiturile arata pfff...:X...si tricoul pijama este chiar adorabil...:X..
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merciii :D
      Cred ca toti putem face multe cand avem vointa ;;)
      Te puuup! :*
      P.S.: Astept sa mai scrii la poveste :">

      Ștergere