duminică, 19 septembrie 2010

Plouă

 Ploaia îmi aduce amintiri plăcute. Îmi amintesc de zilele alea, de acum juma' de an, în care ploua fără oprire şi eu stateam în casa, pe mess sau în pat, nefăcând absolut nimic. Îmi plăceau zilele alea!
 De atunci a început să îmi placă ploaia. E foarte liniştitoare... Poate unora li se pare tristă, dar mie îmi place. Când plouă ador să mă uit la filme. Sau sa dorm. Sau să citesc. Sau multe alte lucruri.
 Îmi place să cred că cerul şi pământul sunt ca doi îndrăgostiţi, separaţi de o distanţă imensă şi singura lor cale de a comunica este ploaia. Cerul e ca fata care plânge după băiatul de care îi e dor, atunci când acesta nu e langă ea (băiatul fiind pământul). Şi cum cerul şi pământul nu sunt niciodată împeună... E o poveste tristă. Mai bine revenim la lucruri vesele.
 Ploaia mă face să mă gândesc la iubire. Rain is sweet! So sweet! Cel mai mult mi-ar plăcea ca într-o zi ploiasă să am lângă mine un anumit Făt-Frumos care să mă ţină în braţe...şi să povestim...şi să râdem... Dar astea deja sunt fantezii/vise. Probabil mai am de aşteptat cam mult până la ziua aia.
 Un alt lucru care îmi place în legătură cu ploaia:

Smiley - Ploua

4 comentarii:

  1. imi place: cerul e ca fata care plânge după băiatul de care îi e dor, atunci când acesta nu e langă ea.
    :x:x:x

    RăspundețiȘtergere
  2. really sweet.si eu fac cam acelasi lucru cand ploua,insa nu imi place asta pentru ca soarele are o influenta foarte mare asupra mea si de obicei cand ploua,soarele lipseste. Ador ploile de vara cand e si soare si ploaie,atunci dansez in ploaie si ma simt atat de libera.. (e foarte dragut si sa fi sarutat in ploaie :-) ) dar cum ziceam.. nu sport ploile de toamna!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Partea cu sarutatul si mie mi se pare draguta,romantica. Dar nu am avut parte de asta. Inca!:))

    RăspundețiȘtergere