sâmbătă, 4 septembrie 2010

Nu.Nimic!

Da, deci nu mai fac nimic, dar NIMIC de mâncare în viaţa mea! Nici măcar cartofi! De prăjituri să nici nu mai vorbim! (Am mai zis asta de câteva ori în viaţa mea, deci nu mă luaţi în seamă :-j)
Să încep cu începutu'. Azi am avut un minunat gest de a face prăjitură. Doboş, mai exact. Şi am zis de A FACE nu de A O PUNE PE MAMA SĂ ÎMI FACĂ. Bineînţeles că, fiind weekend, "minunata" mea mamă e acasă şi dacă eu fac ceva trebuie să îşi bage şi ea nasul. Spre seară m-am apucat de stresanta şi dificila mea prăjitură. Fiind seară, ai mei nu se puteau afla în alt loc decât în bucătărie. Şi bineînţeles că dacă eu m-am apucat de prajitură tre' să se bage şi mama, fiindcă eu sunt mică şi proastă şi nu pot face nimic singură, nu? :-L Da, bine, s-a băgat şi ea. Na, ma rog, am un ajutor. Dar faptul că mi-a stricat prăjitura e de-a dreptul enervant! Şi tot eu sunt aia proasta 8-| ...
În primul rând crema nu a ieşit cum trebuie. Ok, am auzit că la doboş crema iese rar aşa cum trebuie.
Apoi la glazură: după ce am acceptat să fac aşa cum zice ea că, de, aşa e mai bine, la sfârşit îmi spune ca nu facem aşa, îmi ia prăjitura din faţă şi o bagă în frigider. Şi mai are şi tupeu' să îmi zică să spal vasele :|. Băi, părinţii ăştia chiar au probleme la cap!
Deci jur că nu mai fac absolut nimic când e mama acasa. NIMIC!

Încă sunt de părere că dacă făceam eu singură prăjitura ieşea bine. De fapt, sunt sigură de asta.

Scuze că v-am plictisit cu nervii mei, dar mai puţin şi explodam! Ah, şi...văzând că scriu cam mult despre mâncare, sper să nu credeţi că sunt vreo flămândă sau că am 5 tone. Nu, nu e nici una din aceste variante. Pur şi simplu coincidenţă :).

6 comentarii:

  1. :))))):)))))
    am stiuut eu b-)!
    da oricum ti-am zis si eu,noi suntem mici si proaste,ele sunt cele mai inteligente peroasne de pe fata pamantului 8->.
    da crede-ma ca daca o faceai tu singura dupaia nu aveai pe cine sa dai vina dac anu iesea oK. asa ca bucura-te! ai gasit vinovatul :-j
    oricum pe mine ma doare burta si capul de nervi si daca TATA mai comenteaza ceva sau continua sa faca misto de mine o sa dau pe afaraaa :-L.
    >:D<
    :)))
    imi place poza :">

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, da, azi te scuz, nu îmi mai fac nervi şi cu tine că iese urât dupaia:))
    Şi mie îmi place poza... Cred că asta trebuia sa scriu pe doboş :-?

    RăspundețiȘtergere