duminică, 12 septembrie 2010

Depresiv

Vi s-a întâmplat vreodată să cădeţi, aparent fără vreun motiv, într-o stare al naibii de depresivă? Uite ca asta păţesc eu acum. Nici să gândesc nu mai reuşesc. Cred că abia acum plictiseala generală pe care o trăiesc de ceva timp îşi spune cuvantul. Ciudat, deoarece fix acum ar trebui să se încheie. Acum am ce sa fac ca să alung plictiseala... dar parcă ceva nu mă lasă să fac nimic, îmi ia tot cheful de viaţă. Cred că răcesc. Oare aşa se manifestă răceala mai nou?! Sper că nu, fiindcă atunci voi avea o iarnă chinuită rău. 
Uite cum aberez aici în loc să ma pun în pat şi să dorm. La mine somnul alungă totul, de la depresie până la foame. Deşi nu cred că ajută acum, mai ales că în câteva ore trebuie să plec la ziua unei prietene şi probabil abia o să apuc să adorm şi voi fii nevoită să mă şi trezesc. Sper să nu-i stric cheful cu toata depresia mea. Poate că totuşi îmi va face bine să ies puţin. O să încerc să-mi uit depresia acasă. Poate se plictiseşte până ajung eu şi pleacă. Aşa sper.
Hai că vă las, că v-am plictisit destul cu depresia mea. Mă duc sa beau un ceai şi sa mă pun în pat până mai am timp.


Stanfour feat Esmee Denters - Life without you

P.S.: Melodia nu are nici o legătură cu starea mea depresiva.

Un comentariu:

  1. :))))
    sau poate vine si depresia dupa tine:>
    si sa nu racesti ca eu imd ma fac bine,si nu vreau sa re-racesc=)) >:D< bea INCA un ceai;;) si TRECI IN PAT! nu sta pe mess [-x hai ! dispari>:D<
    imi place postu:* si pana luni sper sa gasesti o scara ca sa iesi din groapa asta.."depresia"...
    >:D<

    RăspundețiȘtergere