luni, 13 septembrie 2010

13 again

 Da, 13. Ziua de 13 nu îmi mai aduce noroc, ca atunci când eram mica. Mai nou îmi aduce şi ghinion. Ignorând întâmplări mai vechi, să vă zic ce am păţit în 13 septembrie (adică azi).
În primu' rând, cel mai groaznic lucru: a început şcoala. Asta nu era aşa groaznic dacă nu aveau loc atâtea schimbări. Urăsc schimbările! Şi mi s-au schimbat cam jumate din profi + diriga. De unii sunt extrem de fericită că s-au dus, dar de majoritatea nu. Dacă nu vine profa de mate înapoi eu nu mai învăţ nimic! Da' nimic! Grevă! Să fie clar! :))
Că n-ar fi de ajuns nervii ce mi i-am făcut când am aflat toate astea, mă mai şi cert cu ai mei care îmi „scot ochii” că vreau prea multe. Bineînţeles că  aşa li se pare lor, eu nu vreau deloc multe, ci doar ... hmm, să zicem ceea ce este strict necesar unei fete.
Cu toată starea de căcat pe care am căpătat-o, m-am mai pus să mă şi uit la un film dinăla lacrimogen de fete. Şi ia ghici? Logic, mi-au dat lacrimile. Cu asta mi-am cam stricat toate şansele la bună dispoziţie pe ziua de azi.
După film, trec prin hol şi arunc o privire în oglindă. Something's wrong. De ce sunt îmbrăcată în negru?! Data de 13 are ceva cu mine! Oare ea e de vină pentru tot „ghinionul” de azi? Sau faptul că fetele au, aşa cum zicea un personaj din filmul pe care l-am urmărit (The last song - merita văzut), „o perioadă din lună în care sunt supărate pe băieţi”?

2 comentarii:

  1. :)))) da
    13..si eu m-am certat cu mama:-j
    si cu baietii..aaaa stii parerea mea,tocami am zis-o
    cred ca trb sa facem si noi ca americanii..in loc de 13 zicem 12 prim sau 14 direct :-j poate asa o sa ne fie ok:x

    RăspundețiȘtergere