joi, 1 martie 2012

A venit!

   În sfârşit a venit primăvara, atât în calendar, cât şi afară. E minunat ca soarele să-mi mângâie pielea în timp ce merg leneşă spre casă. Şi e şi mai minunat faptul că starea mea interioară e în concordanţă cu ce se întâmplă afară. De obicei aş spune asta dacă aş fi îndrăgostită, dar nu, nu sunt. Atâta tot că mă simt fericită, iar faptul ca soarele e din nou aici luminează şi mai mult fericirea mea. 
   Primăvara e minunată. Şi pe asta am aşteptat-o cu atâta dor! Simt cum totul înfloreşte în mine şi când văd că afară copacii încă nici nu au înmugurit, mă face să mă întreb ce le ia atât de mult? De ce întârzie? Probabil exagerez aşteptându-mă la asta chiar din prima zi. Euforia mea trebuie să fie de vină. 
   Abia aştept să văd flori colorate în grădinile şi parcurile pe lângă care trec, să vad copacul de la geamul meu înverzind - acel verde crud, primăvăratic, să mă trezesc în cânt de păsărele şi, mergând pe stradă, fluturi albi şi mici buburuze să-mi bucure privirea! Primăvara asta va fi cu totul altfel! De fapt, deja este altfel. Pentru simplul fapt că am aşteptat-o într-atât, iar în sfârşit ea a venit! Voi profita de ea cât pot, până ce vara îi va lua locul. Şi vara o voi primi cu braţele deschise (mai ales vacanţa!), dar poate nu cu atât de multă bucurie în suflet. Pentru mine, vara e doar o primăvară ceva mai caldă, în care stau acasă.
  
   
   Vreau să vă urez o primăvară cât mai frumoasă 
şi sper că vă bucuraţi de venirea ei 
la fel de mult ca şi mine!

Holograf - Primavara începe cu tine

8 comentarii: