miercuri, 15 februarie 2012

Meant to be - 15

   Trecuse o lună de la excursie. Acum era 14 februarie - Valentine's day. Ela era nerăbdătoare să termine cursurile în acea zi, deoarece Dean o invitase la el spunându-i că i-a pregătit o surpriză. Şi ea la rândul ei îi luase un ursuleţ de pluş şi îi scrisese o poezioară, dar nu era prea sigură de ce reacţie va avea el...
   Imediat după ore, Ela s-a dus acasă să-şi lase lucrurile şi să ia micul cadou, după care a mers la Dean. Nu se prea gândise ea ce surpriză îi pregătise acesta, dar sigur era vreun cadou sau ceva de genul.
   Ajunsă la el acasă, Ela şi-a dat haina groasă jos, după care i-a dat cadoul. Dean s-a uitat la ursuleţ, a spus „ce drăguţ!”, a sărutat-o pe Ela şi s-a apucat să citească poezia. Fata stătea ca pe ace aşteptându-i reacţia.
   - Ce frumoos! Mă mir că ai reuşit să găseşti ceva care să ni se potrivească atât de bine. Nu am mai citit-o nici unde până acum...
   Ela zâmbi încurcată de faptul că el credea că o copiase, dar nu-i spuse că era scrisă de ea. Reacţia lui a dat-o peste cap... Nu merita să-i fi scris aşa ceva.
   - Ei, şi surpriza ta? Haide, că mor de curiozitate!
   - Imediat, scumpo!
   Dean a condus-o pe Ela la el în cameră, ţinându-i mâinile la ochi. I-a spus că acolo e surpriza şi nu prea poate să o mute. Primul gând al Elei a fost un urs de pluş mare, cât ea de mare - ceea ce visase întotdeauna să primească de la un băiat. Ea zâmbi la acest gând şi înaintă spre surpriză.
   Odată intrată în cameră, Ela îngheţă. Nu ştia ce să spună, nici măcar nu ştia ce să creadă. Încăperea era acoperită aproape în întregime de trandafiri şi lumânărele. Patul era şi el acoperit de o pătură din petale roşii de trandafir.
   - Dean...
   - Îţi place, aşa-i? a întrebat Dean şi a dat să o sărute.
   - Dean, eu... a spus Ela evitând sărutul.
   - Ce-i? Nu-mi zi că nu-ţi place?!
   Dean era vizibil enervat.
   - Ba da, ba da... dar... nu...
   - Nu ce?!
   - Nu... nu vreau...
   - Ce? Nici acuma?! Hai frate, e Valentine's day! Caţi ani vrei să aştept după tine?! Vrei să te cer de nevastă, sau? Puteai să-mi spui înainte, n-aş fi cheltuit o avere pe buruienile astea. Mă duceam şi îi dădeam banii la una de pe centură şi aveam ce vroiam.
   - Dean...
   Ela plângea în hohote. Nu îi venea să creadă ceea ce tocmai auzise.
   - Lasă-mă! Ia-te şi dute să te joci cu păpuşelele. Ia-ţi şi ursuleţu' ăsta jegos. Zici ca ai 10 ani, jur! Când o să înţelegi ce e normal vârstei tale?!
   - Când vreau eu, bine?!
   Ela s-a dus la uşă şi s-a îmbrăcat să plece. Dean între timp, după ce a răsturnat toţi trandafirii ce-i aranjase cu atâta grijă, a luat ursuleţul ce tocmai îl primise şi i l-a aruncat Elei.
   - Ia-ţi şi cârpa cu tine!
   Ela plecă plângând. Ursuleţul l-a aruncat în primul tomberon ce i-a ieşit în cale. Nu putea şi nu vroia să accepte ceea ce tocmai se întâmplase.

Adda ft Pacha Man - Loverboy

14 comentarii:

  1. sunt prima:X in sfarsit :))) tare frumos.. ar fi tare acum Ela sa se schimbe, sa fie mai rea, mai dura.. hihi..dabea ast continuarea:X:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm... nu e rea ideea ta :D. Dar am gandit altfel povestea... o sa vezi tu :*

      Ștergere
  2. O noua regizoare pe blog :) Cand te gandesti sa incepi un serial TV sa ma anunti :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci :)) Cred ca mai bine ar fi "telenovela" decat serial... la ce subiecte am de obicei.

      Ștergere
  3. hmmm....cred k tot cu Ryan o sa ramana...:))...:X...nice...fa-o rea acum....sa fie rea...mama lui de baiat...pfff....:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa-ti spun inca cu cine va ramane pentru ca nici eu nu stiu :))

      Ștergere
  4. tot nu-mi vine sa cred cat a fost de nesimtit Dean....pfff....deci ochii albastri...hmmm...:)))...abia astept next-ul...:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cat de sinceri ar parea, pe atat sunt de mincinosi se pare (ochii labastri).

      Ștergere
  5. Doamne!Nu pot sa cred ca Dean a facut asta..off atat astept continuarea!!

    RăspundețiȘtergere