luni, 13 februarie 2012

Meant to be - 13

   Primele două săptămâni ale noului an au trecut foarte repede. Cu oricine vorbea, Ela îi spunea despre excursia ei la munte, iar în discuţiile cu Ade sau Dean rar existau alte subiecte. Şi-au făcut o grămadă de planuri: aveau să meargă până acolo cu maşina lui Nick - iubitul lui Ade - şi aveau să stea 3-4 zile la o cabană a tatălui acestuia. Vor schia, se vor da cu snowboard-ul, cu sania şi se vor bucura de zăpada pe care în oraş nu o aveau.
   
   În ajunul plecării, Ela îşi făcu bagajul punându-şi în el cele mai groase haine pe care le găsi în dulap şi... cea mai sexy şi asortată lenjerie - doar mergea cu prietenul.
   Drumul spre munte nu i se păru deloc lung fetei. Ajunşi la cabană la ora prânzului, după ce şi-au despachetat bagajele, s-au dus în staţiune să caute un loc unde să mănânce. Cabana avea bucătărie, dar trebuiau să facă singuri mâncarea şi, fiind lihniţi, n-aveau răbdare pentru asta acum.
   După masă toţi patru s-au dus şi s-au îmbrăcat gros, apoi au ieşit să se dea cu sania. Fiind deja dupămasă au considerat că nu mai avea nici un rost să îşi închirieze schiuri sau snowboard-uri. Afară era un frig nemaiîntâlnit, aşa că s-au întors repede acasă. Şi-au petrecut seara la gura focului, bând vin fiert şi depănând amintiri mai mult sau mai puţin comune. Târziu, spre dimineaţă, cele două cupluri s-au retras în camerele lor. Dean şi Ela au adormit imediat, fiind obosiţi mai ales de la frig.
   Ziua următoare era vineri. După un mic dejun luat la ora 12, cu toţii au mers pe pârtia de schi. Nick era experimentat în ale schiatului fiindcă îşi petrecuse aproape toate vacanţele de iarnă de când era mic pe aceste pârtii, aşa că se duse pe pârtia de avansaţi, iar Ade se duse cu el să îi facă poze. Ea nu se simţea deloc confortabil cu două beţe de doi metri prinse de încălţări, aşa că preferă să stea deoparte.
   Ela şi Dean schiară aşa cum putură pe pârtia de începători, mai mult râzând unul de altul decât schiind cu adevărat. Oricum, amândoi se simţeau bine şi asta era tot ce conta.
   Seara au făcut cu toţii de mâncare, mai mult fetele ce-i drept. După o masă caldă şi copioasă, s-au mutat din nou cu toţii lângă şemineu alături de vinul fiert.
   Pe la ora 22 şi jumătate Ade şi Nick s-au retras discret în dormitorul lor, vrând să fie singuri. Astfel, Ela şi Dean au rămas singuri lângă foc. Acum că aveau parte de ceva mai multă intimitate, cei doi începură să se sărute în voie.
   - Mergem şi noi? întrebă Dean în timp ce o săruta pe Ela pe gât.
   - Da, mergem.
   Dean o duse în braţe pe fată până în camera lor şi o aşeză pe pat, continuând să o sărute. Mâinile lui au început să mângâie corpul cald al Elei, strecurându-se pe sub bluza acesteia. Inima fetei bătea din ce în ce mai repede, iar trupul îi devenea din ce în ce mai cald. Mâinile lui Dean s-au îndreptat spre şliţul de la pantalonii Elei încercând să îl desfacă, însă aceasta puse o mână peste ale lui oprindu-l.
   - Nu.
   - Ce s-a întâmplat iubito?
   Ela se ridică şi îl dădu la o parte de deasupra ei.

4 comentarii:

  1. :X:X....iii...jur ca abia astept urmatorul capitol...:D....suuper...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merciii! :* Si... hmm... s-ar putea sa nu fii la fel de impresionata cand o sa il citesti pe urmatorul :)) (Urmatoarele de fapt). Sper totusi sa iti placa si in continuare :).
      Eu nu am apucat sa citesc astazi ce ai scris tu, dar maine o sa intru si o sa citesc ;;).

      Ștergere