sâmbătă, 11 februarie 2012

Meant to be - 11

   Când deschise ochii în braţele bărbatului, Ela văzu ochii albaştri ai lui Dean şi un zâmbet kilometric i se aşternu pe faţă.
   - Ooo, ce surpriză!
   - Bună Ela! Nici nu ştii cât mă bucur să dau de tine aici!
   - Şi eu.
   Mai era încă puţin până la ora 12, intrarea în noul an. Dean şi Ela au stat împreună, au râs şi au dansat de parcă nu mai era nimeni în jurul lor. Cu 5 minute înainte de miezul nopţii cei doi dansau împreună. În difuzoare începu să se audă o melodie drăguţă: Drake feat. Rihanna - Take care. Dean şi Ela îşi cântară reciproc acea melodie în timp ce dansau. După ce se auziră şi ultimele versuri ale acesteia, începu numărătoarea inversă. 15... 14... 13... Ela şi Dean stăteau neclintiţi, îmbrăţişaţi, aşa cum rămaseră din timpul dansului, privindu-se în ochi. 9... 8... 7... Zâmbetele celor doi erau din ce în ce mai mari. 4... 3... 2... 1... Când numărătoarea se încheie şi toată lumea îşi ura „la mulţi ani”, Dean prinse faţa Elei între palme şi o sărută pe aceasta. Fata îşi puse mâinile în jurul gâtului lui şi cei doi se sărutară în continuare... până când cineva îi întrerupse.
   - La mulţi ani Elaaa! Ce mă bucur că te-am chemat cu noi de Revel! Un an nou fericit să ai!
   - Mda, la mulţi ani şi ţie Ryan...
   Până dimineaţă Ela a stat doar cu Dean. Anul ei începuse chiar foarte bine. Pe la ora 5 petrecerea se termină, iar ea şi Stacey au luat un taci să meargă spre casă. Spre casa Elei, pentru că aceasta a convins-o pe Stacey să doarmă la ea.
   În taxi Staceyîi punea Elei o grămadă de întrebări despre Dean. Cine era? Cum de era acolo? Erau împreună? Cum sărută? Începând să se enerveze pe curiozitatea exagerată a prietenei ei, Ela găsi cu ce să-i închidă gura.
   - ia mai lasă întrebările şi spune-mi şi tu, ce-a fost faza cu Alec? Doar nu-ţi place de el?!
   - Păi... e de treabă... dar abia l-am cunoscut... I-am dat numărul meu şi a rămas că mă sună să ne vedem.
   Ela râse.
   - Da, sigur. Nu-ţi face prea mari speranţe draga mea, băiatul ăla e un afemeiat.
   Ajunse la Ela acasă, cele două fete s-au schimbat şi s-au pus direct în pat. Erau prea obosite să mai stea la poveşti şi, oricum, aveau un an întreg la dispoziţie.
   Înainte să adoarmă, Ela se gândi la cum o sărută Dean la 12 fix... după care îşi aminti că Ryan îi întrerupse. Părea că o făcuse intenţionat, dar nu înţelegea de ce. Doar ea nu-l întrerupse niciodată când se săruta cu Julia, iubita lui cea blondă. În fine, probabil totul se trăgea de la faptul că el era beat. Şi de ce-şi bătea capul? Şi aşa nu îi mai păsa. Tot ce conta acum pentru ea era Dean.

7 comentarii: