vineri, 10 februarie 2012

Meant to be - 10

   Ziua următoare a fost una plăcută. Ela vorbi cu Dean prin mesaje chiar de când se trezi. Se înţelegea bine chiar şi cu părinţii ei. Spre seară telefonul îi sună: Ryan.
   - Da?
   - Ceau, ce faci?
   - Pe acasă...
   - Ai găsit ce să faci de Revel?
   - Nu. Bănuiesc că o să rămân acasă...
   - Eu am găsit undeva la mine în zonă. Nu vrei să vii? Mai cheamă-ţi şi o prietenă, ceva dacă vrei... să nu te simţi aiurea. Numai zi-mi acuma, ca să vorbesc să-mi ţină locuri.
   - Păăi... da, da, vin. Vin cu cineva, deci vorbeşte de două locuri. Merci. Ceau.
   - Ok. Ceau, ceau.
   Ela o sună imediat pe Stacey.
   - Am găsit unde să mergem de Revel! A găsit Ryan un local la el în zonă şi i-am zis să vorbească de două locuri pentru noi două. Vii, da?
   - Elaaa! Credeam că gata cu Ryan...
   - Gata cu el! Serios. E doar un prieten acum pentru mine, jur. Oricum el e cu blonda aia. Dar vii, daaa? Nu mă laşi singură!
   - Bine, biine, vin! Sper să fie nice.
   - Oricum ar fi, e mai bine decât să stai în casă. Hai, te-am pupat, ne auzim mai încolo.
   - Ciaooo!
   În zilele următoare până la Revelion Ela a pus la punct ultimele detalii legate de rochia pe care şi-o făcuse. Era aşa mândră de ce îi ieşise. O rochiţă neagră, scurtă, sexy, dar nu vulgară. Împreună cu pantofii cu toc, tot negri, avea un aer stilat, dar menţinea o notă tinerească.
   
   Pe 31 decembrie, dupămasa, Stacey veni la Ela să se aranjeze împreună, cum fac mai toate fetele. La ora 20 ambele arătau superb. Au sunat la un taxi, care le-a dus la local.
   Intrând în sală, ambele se simţeau puţin ciudat, necunoscând pe nimeni. Multe priviri se îndreptară asupra lor: fete curioase (şi invidioase?) şi băieţi şi mai curioşi. Într-un final Ela îl văzu pe Alec, prietenul lui Ryan, la o masă în spate. O lua pe Stacey de mână şi se îndreptară într-acolo. Apropiindu-se, văzu că şi Ryan era la acea masă, cu iubita lui cea blondă încolăcită în jurul lui... Nu acordă prea mare atenţie acestui lucru. Îl salută pe Alec, căruia i-o prezentă pe Stacey, apoi ambele făcură cunoştinţă şi cu restul lumii.
   Fetele se simţiră bine, dansară şi râseră alături de prietenii lui Ryan. Mai ales Stacey se simţi bine - de când ajunseră stătu numai pe lângă Alec. Acest Alec era un tânăr arătos, dar foarte afemeiat. Şi logic că îi plăcea Stacey. Cum să nu-i placă o blondă tunsă bob, cu ochii verzi ca de felină conturaţi de tuş şi rimel, care purta o rochie foarte strâmtă, roşie şi tocuri de 12 cm în picioare?!
   Ela se simţea şi ea bine, dar se simţea şi puţin cam singură... Pe la ora 23 un grup mare şi gălăgios veni şi se aşeză la o masă vecină. Erau doar bărbaţi, toţi părând a avea mai mult de 25 de ani. După ce băură câteva pahare, unii din ei se ridicară de la masă. Unul anume, care până atunci stătu cu spatele, se ridică tocmai când Ela, mergând spre toaletă, trecu pe lângă masa lor, iar cei doi se ciocniră. Fata ar fi picat dacă acel bărbat nu o prindea în braţe.

5 comentarii:

  1. uuuu...:D...:X...nu stiu de ce presimt ca acest barbat e Dean...:D....frumos...abia astept next-ul...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. haha si mie imi venea sa scriu: uuu:)) intr-adevar ft fruos. lucrurile devin tot mai interesante pe masura ce povestea avanseaza;) bvo si succes in continuare:X

    RăspundețiȘtergere