miercuri, 23 noiembrie 2011

De gheaţă.

   Astăzi a nins. Pentru prima dată în an. Când am văzut... m-am blocat. Priveam zăpada cum cade din cer de parcă ar vrea să acopere ceva, să purifice, poate, prin albul ei. Toată lumea se bucura de fulgii albi, pufoşi ce-şi făceau drum spre sol. Eu? Eu nu. Mai puţin şi plângeam. Nu vreau frig, nu vreau iarnă, nu vreau zăpadă. Vara era singura care mă mai încălzea. Acum am rămas singură, cu un suflet de gheaţă. Nu într-un sens rău, într-un sens... trist. Nu mai ştiu să iubesc. Nu mai înţeleg de ce trebuie să iubesc. Când iubirea îţi aduce doar lucruri rele, ce să mai crezi? Să ţi-o mai doreşti? De ceva timp nu mai ştiu pe cine să iubesc. Prietenii şi familia au rezervat un loc al lor în sufletul meu, pentru că pe ei îi iubesc într-un alt mod. Dar pe un el... pe un el nu mai ştiu să-l iubesc. Când iubesc? Mereu mi-am dorit iubire, şi-am sperat, şi-am visat, şi toate „dulcegăriile” ce le vedeam la cuplurile din jur mi le doream şi eu. Şi-acum toate astea pur şi simplu mă dezgustă. M-am scârbit să-i văd pe toţi cum se alintă. Nu într-un sens rău - mă bucur pentru ei, mă bucur că se iubesc, dar pur şi simplu... nu mai e ceva ce-mi doresc pentru mine. Cu toate astea, nu sunt tristă. Doar derutată. 
   Asta e... Până şi mie mi-e milă de mine. Momentan... nu mai cred în iubire. Acum fulgii de zăpadă sunt singurii care-mi sunt alături. De mine nu se tem, pentru că n-am căldura necesară să-i topesc, să-i ucid. Suntem la fel -  de gheaţă. 

16 comentarii:

  1. Nu spune asta!Trebuie sa iubim conditionat.Fara restrictii.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Tic Tac: E trecator ceea ce simt, cred :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca, la fel ca iarna, ceea ce simti tu acum e trecator :)

    P.S. Imi place cum amandoi am avut aceeasi motiv de scris insa alta tema :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Navzzar: Da, e funny :)). Am gandit acelasi lucru cand ti-am citit pstarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lamaitza: E cam trista, dar ma bucur ca ti-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare că-mi cam place să abordez tema „tristețe” așa că e absolut normal să fiu atrasă de ceea ce ai scris și se pare că lectura mi-a priit :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Lamaitza: Voi citi cat de curand ce ai scris :*

    RăspundețiȘtergere
  8. uau...fain postul...eu cred ca trebuie sa astepti...si o sa vezi ca o sa gasesti persoana potrivita..poate crezi ca nu poti iubipentru ca cineva te-a dezamagit foarte tare..dar,sunt sigur ca oricine iubeste..si tu poti iubi...doar,asteapta,o sa vezi ca persoana potrivita o sa apara cand nu te astepti

    RăspundețiȘtergere
  9. @Tavi: Sper sa fie cum spui tu :). Merci de vizita & apreciere!

    RăspundețiȘtergere
  10. In sfarsit vad si eu poza live :) Cine spune ca nu iubeste, iubeste si mai mult...la fel si la tine. O sa fi atat de indragostita incat o sa si uiti de ce ti-am spus aici :d

    RăspundețiȘtergere
  11. @Goda: Poate, dar nu cred ca se va intampla prea curand :D

    RăspundețiȘtergere
  12. ...Si intr-o zi o sa te topeasca o singura privire a unui barbat :)

    RăspundețiȘtergere