duminică, 23 octombrie 2011

Yellow diamonds in the light (II)

   Seara fusese una tăcută. A dus-o la cabana lui de la marginea oraşului şi, fiind vineri, au rămas acolo. Nu şi-au mai spus nimic, nu şi-au mai adresat nici măcar un cuvânt după acea discuţie din maşină. Faptul c-au rămas acolo părea un plan făcut de mult, chiar dacă ea nici măcar nu ştia unde urma să o ducă. Au dormit în acelaşi pat. S-au culcat în colţuri opuse, dar...
   În dimineaţa următoare ea s-a trezit prima. Realiză că el o ţinea în braţe şi îşi dădu ochii peste cap. Privi câteva clipe pe fereastra imensă din apropierea patului: părea mai degrabă că e începutul primăverii decât mijlocul toamnei. Razele de soare erau atât de vesele şi vii încât păreau să redea verdeaţa frunzelor îngălbenite. După ce a contemplat priveliştea, a închis ochii plănuind să se prefacă adormită până se va trezi şi el.
   După ceva timp s-a trezit. Ea şi-a dat seama pentru că l-a simţit trăgându-şi brusc mâna ce o ţinea în jurul ei. S-a ridicat din pat şi a coborât la parter. Ea a mai stat câteva clipe întinsă, după care s-a dus să facă un duş. Când a ieşit din baie, el o aştepta cu cafeaua făcută. 
   - 'Neaţa! Am vrut să fac şi ceva de mâncare, dar mi-am amintit că n-am adus nimic cu noi, aşa că asta e tot ce avem.
   - Hei. Merci de cafea. 
   - Te superi dacă-mi aprind o ţigară?
   - Nu, e ok.
   Ziua a trecut normal. Ambii au ignorat incidentul ce avusese loc în seara precedentă. S-au decis să mai rămână prin preajmă câteva zile, aşa că au dat o fugă până în oraş să-şi aducă haine şi ceva de mâncare.
   În rest ziua a decurs normal. Seara s-au hotărât să meargă într-un parc de distracţii. Acolo s-au dat în tot felul de trenuleţe, maşinuţe şi alte chestii, au mâncat vată de zahăr, au râs mult... s-au simţit chiar foarte bine. La sfârşitul serii stăteau la coadă aşteptând să urce în imensa roată din mijlocul parcului - ei doi şi un iepuraş de pluş mare şi roz pe care el l-a câştigat şi i l-a dat ei. Când au urcat în roată, o melodie foarte veselă a început să se audă în difuzoare: 
„Yellow diamonds in the light/ 
And we're standing side by side”
   Când au ajuns sus, sus de tot, printre glume şi râsete, s-au privit. S-au privit şi s-au sărutat.

 
Rihanna ft.Calvin Harris - We Found Love 

9 comentarii: