marți, 12 octombrie 2010

Băiatul din autobuz

Urc azi în autobuz şi la câteva secunde după urcă şi nişte băieţi. Doi dintre ei se aşează pe scaunele din faţa mea.Unul era drăguţ celălalt deloc. Când porneşte în sfârşit autobuzul, văd cu coada ochiului că cel drăguţ se uita la mine. 
Autobuzul se apropia de staţia următoare. Mă uit la el şi văd că încă se uita la mine. (Uau, de obicei băieţii nu-mi prea acordă atenţie). Atunci mi-am dorit ca cei doi şi colegii lor să coboare la prima staţie. N-a fost cum speram eu. Se apropie autobuzul şi de cea de-a doua staţie. Îmi dau seamă că cel drăguţ din faţa mea îi face semn cu capul colegului său înspre mine, apoi aud un "Hmmm...aşa şi aşa..." (După care mi s-a părut ca am auzit şi un "Dacă o iei tre' s-o şi creşti" de care nu sunt prea sigură). 
Ajunge autobuzul la staţia dinaintea celei la care cobor eu. Acolo colegii celui drăguţ coboară şi rămâne doar el. Am început să ne zâmbim şi apoi să râdem în hohote de un moş care ţinea un discurs despre mântuirea sufletului în spatele nostru. Wtf?! Eşti în autobuz, man! 
Acum mă apropiam cu mare repeziciune de staţia la care trebuia să cobor... Ajunsesem să îmi doresc ca băiatul să-mi ceară un id de mess sau ceva. (Era aşa drăguţ!) Cu 100 de metri înainte de staţie, îl văd că se ridică, îmi face cu ochiul şi se îndreaptă spre uşă. Mă ridic şi eu, dar mă duc spre cealaltă uşă. 
După ce am coborât, pentru câteva momente i-am putut urmări umbra în spatele meu, după care am pierdut-o... Ajung la singura străduţă pe care o am de traversat ca să ajung acasa. El mă prinde din urmă şi (nu ştiu clar ce-a fost cu asta...) prinde între degete o şuviţă din părul meu (astăzi - creţ), îmi zâmbeşte, după care traversează strada şi...atât.
Ciudat! Deşi stăm la câteva blocuri distanţă, nu l-am mai văzut în viaţa mea.

Întâmplarea asta mi-a luat puţin gândul de la absenţa ta îndelungată. Pe unde tot umblii? A, şi chiar nu ştii să dai nici un semn de viaţă?! You, jerk!:-<

So, bus boy, dacă cumva ajungi vreodată să citeşti asta (deşi nu prea ai cum având în vedere că nu ne cunoaştem), dă şi tu un semn de viaţă!;)


Orianthi - According To You

5 comentarii:

  1. pffff ;))
    ce frumos.pe buneee:))))))
    ;;)
    iuuuuui :x >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  2. PREA TARE!! am patito si eu cu un tip ,in 33 :)) doar ca l-am intalnit de mai multe ori si o groaza de povestioare complicate .logic..
    foarte cute:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu cunosc un baiat din autobuz.

    frumoasa povestea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea, si eu tot in 33 am patit-o :))

    RăspundețiȘtergere