duminică, 23 septembrie 2012

Mi-e sete

   Sunt lucruri pe care nu le uiţi chiar aşa de uşor. Lucruri care ştii că pur şi simplu s-au întâmplat şi nu au avut nici un înţeles ascuns, dar tot te gândeşti la ele şi le întorci pe toate părţile.
   Sunt ochii ce luceau - din cauza alcoolului, dar pe care ai vrea aşa de tare să-i revezi o clipă. E zâmbetul asociat strălucirii din ochi. E dansul acela. Sunt mâinile alea ce-ţi mângâiau faţa şi-ai vrea al naibii de tare să fii îmbrăţişată de ele; mâinile alea care ştiau să-ţi arate ce ai de făcut. E vocea care ai vrea să-ţi fie familiară, dar nici nu ţi-o poţi aminti clar; vocea care ai fi vrut să-ţi spună altceva în loc să-ţi vorbească despre mototolul care n-a ştiut să te aprecieze când te-ar fi putut avea. Sunt buzele care nu te-au sărutat.
   Sunt persoane pe care ştii că a fost dat să le vezi o dată în viaţă. Bineînţeles că asta nu te împiedică să îţi doreşti să le revezi.
   Timpul trece şi îmi amintesc lucruri pe care le credeam uitate. Şi ea e singura care m-ar putea ajuta să-l revăd. Şi ştiu c-ar face-o, sunt sigură de asta, dar nu-i pot spune nimic. Ea trebuie să ştie că m-am schimbat, că nu mai sunt fraiera aia mică ce o asculta în tot. Şi totuşi... mi-a fost cândva prietenă. Şi, chiar dacă pare nebunesc, încep să cred că încă îmi poate fi. Oare sunt egoistă? Interesată, poate? Sper că nu. Dar cum altfel aş mai putea să-l văd? Destinul nu-şi face niciodată treaba în cazul meu. Oare chiar aşa a fost să fie - să-l văd o singură dată-n viaţă? Pun pariu că el a uitat deja că exist...


Alb Negru feat. Ralflo & Rareş - Mi-e sete de tine

15 comentarii:

  1. Chiar nu stiu ce sa iti spun.Se pare ca mie destinul imi da doar ce nu vreau dar sincer poate ca asa e mai bine:-??
    Imi place melodia, e foarte frumoasa:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca destinul mai someaza,pentru ca nici in privinta mea nu prea isi face treaba cum as vrea eu.In rest,afisam un zambet amarui si oftam,cam asta este...
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Destinul e o bătaie la fund. Nu-ți mai pierde vremea dând vina pe el, oricum e nesimțit și nu se simte :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu. Ar trebui sa iau problema in propriile maini probabil :)

      Ștergere
    2. Mmmda... Tocmai am descoperit ca nu am ce 'problema' sa iau in maini...

      Ștergere
    3. E o poveste lunga, dar, pe scurt, am aflat ca cel despre care vorbeam in postare are prietena si sunt impreuna de 7 ani... :)

      Ștergere
  4. Acele lucruri seamănă foarte tare cu un deja-vu,nu crezi?

    RăspundețiȘtergere