joi, 27 septembrie 2012

Happy?

   Ar trebui să fiu mega-fericită şi emoţionată. Mâine îmi ţin majoratul. Şi ştiu ca nu sunt eu Miss Popularitate, dar mă aşteptam ca majoritatea persoanelor pe care le-am chemat să vină. Din bun simţ. Pentru că eu sunt drăguţă cu toată lumea. Şi oricum am chemat doar persoane cu care sunt cât de cât apropiată. Şi na, colegii de clasă... În fine. Ideea e că din persoanele alea multe care mă gândeam eu c-o să vină, am rămas aproape cu jumate din ele. Şi asta-mi arată cine cum e :). Nu sunt şi eu imposibilă. Înţeleg că trebuie să pleci din localitate, că stai la sat şi nu poţi să ajungi sau alte de-astea. Dar, să fim serioşi, „merg la doctor” nu e o scuză bună deloc! Şi nici „am meditaţii sâmbătă dimineaţă”. Aş zice şi despre „m-am lovit la deget”, daca n-aş cunoaşte mai bine cazul :)) (Fă-te bine!!! :*) În fine... ideea e că mi-e tare frică să nu fie un mare, mare rahat cu fundiţă deasupra. Oi vedea eu mâine. 
   Cel mai tare mă doar că o anume persoană nu poate veni. Nu ştiu să explic în ce relaţii suntem, în sensul că nu ştiu daca suntem prieteni, mai mult sau mai puţin de atât. Dar mi-e tare drag de el, sunt ataşată într-un fel ciudat de persoana lui. Şi n-o să fie acolo... Am uneori impresia că stelele se aranjează cumva astfel încât noi să nu ne întâlnim vreodată. Ştiu că sună siropos, dar n-o spun în sensul ăla. 
   Fir-ar. Nu mai am chef de nimic. Ne auzim peste câteva zile.


27 de comentarii:

  1. Sper să iasă bine. Petrecere frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iti urez "la multi ani" si te sfatuiesc sa iti faci mai putine griji. Nu plange ca nu vin nu stiu cati si nu stiu cine, bucura-te de cei care vin si simte-te bine cu ei. In fond, pe ei te poti baza, asa ca de ce sa iti strici ziua pentru niste oameni carora nu le pasa indeajuns de tine incat sa se prezinte macar pentru o ora-doua la o petrecere care - culmea - este organizata vineri seara, cand altii cauta orice pretext pentru a iesi din casa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci la multi ani si sper sa te distrezi :d

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani.Poate ca petrecerea o sa iasa mai bine decat te astepti,cine stie.Distractie placuta si pupici dulci!

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulţi ani fericiţi,să te bucuri de tot ce e mai frumos pe lumea asta şi să trăieşti 10000000 de ani!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa traiesti cat mai frumos si mult, suflete! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. la muuulti ani scumpa mea!!!!Sa fi sanatoasa, iubita si fericita!!!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Cam tarziu, dar la multi ani. :) Invata sa citesti oamenii inainte sa te increzi prea mult in ei, o sa-ti foloseasca.

    RăspundețiȘtergere
  9. ow.. a trecut ziua ta, cam tarziu :( dar la multi ani:X sa fii sanatoas si fericita. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani ! cu intarziere si din partea mea. >:D< :"> sper ca a fost bine in cele din urma. :o3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :* Da, a fost bine. Am zis ca o sa scriu despre asta,dar n-am mai apucat... O sa scriu totusi in urmatoarea postare :D

      Ștergere