marți, 21 august 2012

One last wish?

   Mi-am dorit atât de multe lucruri vara asta... Să fac, să văd, să învăţ, să simt lucruri noi. Mi-am dorit iubire. Nu în acel fel disperat, de parcă nu aş putea trăi fără. Însă mi-am dorit să fiu iubită... Mi-am dorit să mă schimb puţin, să nu mai fiu aşa timidă. Dar asta cu schimbarea e o doinţă absurdă. Noi ne schimbăm încontinuu, chiar dacă nu ne dăm seama de asta. Mi-am dorit să fac o grămadă de lucruri. Vroiam să-mi deschid încă un blog. Nu vreau să spun despre ce, pentru că poate-l voi deschide într-o zi şi ar fi mai frumos să fie o surpriză :D. Am vrut să-mi scriu o scrisoare pe care să o deschid peste mult, mult timp, când deja aş fi uitat de ea. N-am făcut nici asta încă. Am vrut să sciu măcar o poveste... şi nimic. Nici ep blog n-am fost tare activă. Mă gândeam ieri că ar trebui să renunţ pentru că nu mai am aceeaşi inspiraţie pentru a scrie. Dar ştiu bine că n-aş putea face asta. Oricum, din moment ce scriu pentru mine şi nu pentru alţii, nu e important cât de des scriu sau ce scriu. Scriu ce şi când simt şi cu asta mă simt mulţumită. 
   Acum că se încheie vara îmi pare rău să văd că nici o speranţă de-a mea nu s-a transformat în realitate. Că poate am fost prea leneşă ca să-mi transform visele în realitate. Că poate am făcut alegerile greşite. Dar e bine şi aşa. Pot spune că mă bucur că m-am relaxat o vară întreagă. Şi asta e chiar foarte bine, având în vedere că intru în ultimul an de liceu.
   Ultimul weekend al verii e chair după colţ şi aş mai avea o singură dorinţă... Mi-aş dori să merg cu cortul. Cu ai mei. Vreau să stau lângă foc seara, vreau să mă uit la stele (poate văd şi o stea căzătoare?), vreau să mănânc cartofi copţi în jar, vreau frigărui şi aripioare la grătar... vreau să dorm în sacul meu de dormit şi să mă trezesc de cald. Vreau să mă mai bucur puţin de soare. Ce n-aş da ca măcar dorinţa asta să devină realitate... Însă şansele sunt foarte mici. Una la o sută, dacă nu una la o mie... Tatăl meu lucrează în weekend şi mama n-o să vrea să mergem „singure”. N-am fi singure pentru că ar mai veni cineva cu noi... rude, prieteni, cineva... Însă ea tot n-o să vrea. 
   Păcat. Chiar aş vrea să mai am parte de un weekend ca înainte.


17 comentarii:

  1. Convinge-ti niste prieteni si pleaca alaturi de ei. Poate nu va fi chiar la fel, dar sigur va veti simti bine. Cat despre restul, ai tot timpul pentru fiecare. Succes in orice ti-ai propune sa realizezi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :) Da, este o idee buna, insa prietenilor mei nu le place sa meagra cu cortul... Si nu stiu nici daca mi-ar da ai mei voie. Deci :(

      Ștergere
    2. Atunci multumeste-te cu o iesire in oras sau o seara in familie, nu stiu :-s

      Ștergere
    3. Asa va fi, doar ca mi-as fi dorit sa se poata merge cu cortul... Poate vara viitoare :) Sau intr-un alt weekend, daca mai tine caldura...

      Ștergere
    4. Dupa cum spuneam, timp e destul :)

      Ștergere
  2. gandeste-te la cum a fost vara asta si o sa vezi ca lista ta este gata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu imi doream sa intalnesc iubirea vara aceasta.Am gasit-o.Dar e doar o iubire de vara.Ne cam despart 1.900 de km.Si ma gandesc acum daca era mai bine sa nu o intalnesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as pati ca tine poate mi-as dori si eu sa nu fi intalnit dragostea... Insa pana atunci o sa tot sper sa-mi zambeasca cineva de dupa oricare colt :)

      Ștergere
  4. Pe zi ce trece imi dau seama ca ceea ce este cel mai mult cautata este iubirea.eu cred ca am gasit-o..dar imi este teama sa nu fie decat o iubire de vara.
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista mai multe iubiri - iubiri de-o vara si iubiri de-o viata. Insa oricare ar fi, tot iubire este :) Si, daca se dovedeste a fi doar o iubire de-o vara, dupa ce trece tristetea ca s-a incheiat, raman totusi amintiri frumoase :) (Probabil...)
      Te pup si eu! :*

      Ștergere
  5. Iubire...
    Sincer, dupa ce am patit cu prima mea iubire ca sa zic asa, pentru ca nici nu stiu daca l-am iubit, dar dupa ce am patit pot spune ca ma lipsesc de ea.:d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sentimentul a venit doar din partea ta nu e chiar 'prima iubire'. Adica e, dar nu e implinita. Va fi frumos cand ti se va corespunde cu acelasi sentiment... :)
      (P.S.: Din punctul asta de vedere, pot spune si eu ca n-am avut parte de o prima iubire inca...)

      Ștergere
  6. Sigur ca ti-ai dorit iubire! la modul acela dulce, dragalas, linistitor, copilaros. Cred ca iubirea e singurul sentiment in care gasim totul. Cred ca iubirea valoreaza atat de mult daca stim cum s-o primim in suflet, cum ai spus si tu, nu la acel mod obsesiv, sigur ca nu!

    e atat de calda postarea ta, oare si datorita focului? :))

    felicitari! e minunata! >:d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, da e posibil ca focul sa o incalzeasca :)) Multumesc mult! >:D<

      Ștergere