marți, 28 august 2012

I feel so sorry for you, my friend!

   - S-a terminat tot...
   - Foarte bine.
   - ...
   - Până la urmă s-a terminat CE?! Îl cunoşti de două săptămâni, CE să se termine? Că nici n-a apucat să fie ceva. 
   - Păi da, dar... m-a sunat şi mi-a zis că a vorbit cu aia şi ca ea i-a zis de mine şi de celălalt... Şi-a zis că s-a terminat tot...
   - Păi tu ţi-ai făcut-o cu mâna ta. Cine te pune să te încurci cu dinăştia? Şi să faci numai prostii de-astea?!
   - Păi da, dar el a început... Că el s-a sărutat cu aia şi eu doar m-am răzbunat...
   - Răzbunarea-i arma prostului, draga mea. După ce-ai aflat ce-a făcut, el trebuia nici să nu mai existe pentru tine. Nu trebuia să te răzbuni cu nimic. Şi după râzbunarea ta tâmpită, i-ai mai şi negat totul în faţă. Ţi-am zis că o să afle. Ţi-am zis! Ăia află tot, sunt prieteni toţi între ei şi ştiu tot. Şi-acuma de ce plângi? Că tu ţi-ai făcut-o cu mâna ta. Tu te îmbârligi numai cu dobitoci dinăştia. Cu ţărani proşti. Da, ştiu, vechea poveste - pe tine nu te place nimeni din oraş. Şi ce? Ţi se pare că pe mine mă place cineva?! Nu frate, da' nu mă duc să stau trei luni pe an la bunici şi acolo mă bag în seamă cu toţi fraierii şi dupaia mă plâng că e departe, că dacă mă înşeală, că mi-a închis telefonul şi altea de-astea. Decât aşa, mai bine singură! Şi uita-te şi tu câte prostii ai făcut în satu' ăla. Şi tot nu te potoleşti. Uhhh, de-aş putea să-ţi dau o palmă să-ţi vină mintea la cap!!!
   - Stai numai puţin că mă sună ăsta. Te sun eu mai încolo.


14 comentarii:

  1. Răzbunare nu aduce un beneficiu nimănui :)

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu si eu persoane de genu...se incurca cu diferite persoane,care sa fim sinceri...sunt niste dobitoci si apoi plang cu lunile dupa acele persoane...tu ii esti alaturi si incerci sa ii deschizi ochii si ca apoi sa existe posibilitatea sa se impace si tu sa cazi de fraier...

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne,aşa sunt toţi!Pe cuvântul meu,cred că vor doar să îi spui că îi iubeşti,după care te lasă baltă.Motherfuckers!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar foarte interesant :-?
    Tin minte ca prima data cand am intrat pe blogul tau aveai tot articole de genul asta doar ca erau de dragoste:x

    Si eu sunt de acord ca razbunarea nu duce la nimic dar... uneori, acea persoana ti-a facut atat de mult rau incat in mintea ta sta doar cuvantul"Razbunare".
    Si la mine a stat insa l-am facut sa plece;))
    O zi frumoasa:x:x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, tin minte articolele de care zici. Imi placea mult sa le scriu insa... acum, desi mi-e dor sa le scriu, parca nu stiu, nu mai am inspiratie, nu mai am starea necesara... Probabil voi scrie din nou genul ala de articole cand ma voi indragosti :))
      Da, inteleg partea cu razbunarea, insa ce am scris aici e inspirat cam dintr-o realitate si fata respectiva n-avea de ce sa se consume si sa se razbune... Insa fiecare cu gandirea lui :)
      O zi frumoasa si tie Denisuca >:D<

      Ștergere
  5. hmmm limbajul e cam nu stiu cum:-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, insa cu un alt limbaj n-as fi putut exprima ce simteam sa scriu... N-ar fi sunat la fel. (Chiar daca asa nu suna tocmai bine)

      Ștergere
  6. Uhm..mi-a placut destul de multa aceasta postare !
    Pana la urma,cred ca isi va da seama cand se va lovi cu capul de pragul de sus ca trebuie sa aleaga mai atent persoanele ce o inconjoara :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a lovit deja de multe ori si nici macar nu vede cucuiele cand se uita in oglinda, din pacate :)

      Ștergere