joi, 23 august 2012

I can fly!

 Te poţi trezi la ora 8 dimineaţa din cauza zgomotului produs de bormaşina vecinilor tăi, poţi petrece 4 ore mergând prin tot oraşul, în soare, la 40°C ca să-ţi dai seama că ceea ce căutai era chiar la doi paşi de tine şi ziua ta tot poate fi bună! :)
   Astăzi am fost să-mi aleg primul cadou pentru ziua mea. Şi având în vedere că ziua mea este peste mai mult de o lună... e ceva. Astăzi mi-am şi găsit un cadou minunat! Astăzi am găsit pe jos 2 monede (sau monezi?), iar eu consider că asta îmi aduce noroc. Nu, nu ma entuziasmez pentru 10 bani în plus, ci pentru faptul că am găsit norocul de două ori în aceeaşi zi. Astăzi mi-a ajuns un colet cu nişte cărţi pe care le-am comandat săptămâna trecută şi-a venit chiar la fix, pentru că trebuie să le fac cadou cuiva. Astăzi, în timp ce mă duceam la poştă să iau cărţile anterior menţionate, un băiat s-a oprit pe stradă în faţa mea şi mi-a spus că sunt frumoasă. Pur şi simplu. Şi asta e ceva, având în vedere cum eram îmbrăcată, cum îmi arăta părul, că eram toata transpirată şi am şi un coş imens pe obraz! Astăzi am început să zâmbesc. Din cauza celui ce mi-a spus că sunt frumoasă şi pentru că ieri îmi spusese altcineva că de fiecare dată când mă vede zâmbesc... Ceea ce mie nu mi-a părut adevărat, dar dacă el aşă crede... :)
   Şi credeam că am cea mai minunată zi. M-am gândit că singurul lucru care ar face-o şi mai minunată ar fi ca, trecând pe lângă piaţă, să zăresc printre tarabe nişte zmeură. Şi, ajungând lângă piaţă, primul produs de pe prima tarabă pe lângă care am trecut... a fost zmeura! Fericire pură încuiată în mici bobiţe roşii! Şi aşa ziua mea a devenit din minunata, şi mai minunată.
   Mergând înapoi spre casă mă amuzam gândindu-mă că trec pe undeva anume... Şi cu zâmbetul meu mare şi plin de fericire (nu fals ca alte dăţi), am dat nas în nas cu... cineva. Şi aşa ziua mea „mai minunată decât minunată” s-a transformat (poate) în cea mai minunată!


25 de comentarii:

  1. Cineva a avut o zi fantastică și presupun că zâmbește chiar și acum! Mă bucur pentru tine :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca cineva a lucrat astazi la fericirea ta... dar observand felul in care gandesti, cred ca esti principala "vinovata" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mi-ar placea sa fie cum zici tu :D

      Ștergere
    2. Dar asa este, mie mi-ar place sa fiu ca tine :)

      Ștergere
    3. Nu mi se intampla nici mie prea des.

      Ștergere
    4. Nu cred ca i se intampla cuiva mereu... depinde de fiecare si de cat de mult te concentrezi asupra acestor lucruri.

      Ștergere
  3. la multi ani, sa fii fericita si iubita. Si cele mai negre zile pot fi bune daca zambim si avem incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, dar mai e mult pana la ziua mea:)) Si da, ai dreptate! :D

      Ștergere
  4. Ma bucur ca ai avut o zi buna! Asta, pe langa faptul ca te face sa zambesti => esti mai frumoasa decat in mod normal, dar poate insemna si o schimbare asupra ta, nu crezi? Puupiceii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e o schimbare, tot zile dinastea mi-ar placea sa am de acum inainte! :D

      Ștergere
  5. Sunt zile in care,parca intreg Universul conspira pentru fericirea noastra...

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant postul!Apropo,mi-ai făcut o poftă de fructe roşii...aiaiai.

    RăspundețiȘtergere
  7. Atunci ma bucur foarte mult pentru tine>:D<
    Eu ieri am avut o zi extrem de rea care s-a transformat intr-una mai bunicica spre seara. :d

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi place mentalitatea ta şi îmi place şi postarea:emană pozitivism!
    Mă bucur că ai avut o zi atât de frumoasă , sunt sigură căo meritai. Şi mă regăsesc pe alocuri, pe lângă faptul că şi ziua mea e tot cam peste o lună:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A mea e in 2 octombrie. A ta? Nu sunt mereu atat de pozitiva, insa ziua de ieri m-a impresionat intr-un mod placut. Si-acum zambesc chiar si cand nu prea trebuie :))

      Ștergere
  9. Ce dragut.Cand am citit ceea ce ai scris am avut o senzatie de deja vu.Beenn there,done that.:)
    Ai reusit sa-mi transmiti si mie putin din staraea ta.

    RăspundețiȘtergere