sâmbătă, 18 august 2012

E bine!

   Am fost plecată la mare zilele astea, însă nu cred că mi-a observat prea multa lumea lipsa. Şi aşa scriu tot mai rar. 
   Înainte să plec mi-am spus că atunci când mă întorc vreau să fiu schimbată, vreau să fi alta. Ei bine, nu sunt. Sunt aceeaşi. Cel puţin aşa cred. Însă de când am venit toate-mi merg surprinzător de bine.Mă înţeleg cu ai mei, ei se înţeleg între ei, i-a convins într-un sfârşit să fie de acord cu a-mi ţine majoratul... toate sunt bune şi frumoase. Singurul lucru ce-mi lipseşte e iubirea unui el, însă asta nu mai caut, ci aştept. 
   Am început să nu mai fiu aşa de leneşă parcă. Şi ăsta e cel mai bun lucru. Ceva puţin ciudat e că parcă-parcă mi-e un piculeţ dor de şcoală. Adică de colegi mai mult... Dar când mă gândesc că peste mai puţin de o lună încep clasa a XII-a (=> BAC), îmi trece tot dorul. Nu voi mai avea timp de nimic anul ăsta :(. 
   Cât am fost plecată mi-a încolţit în minte o idee pentru o povestioară... dar presimt ca iarăşi va trece timpul şi eu nu voi scrie nimic. Aşa fac mereu. Soll/Anemona - să ştii că, înainte să ajung acasă şi să citesc ce s-a mai întâmplat în povestea ta, mi-am denumit în minte unul din personajele principale din povestea mea 'Alexander Stewart' :)) (ţi-am lăsat pe undeva un comentariu cu asta, însă nu ştiu dacă l-ai văzut).
   Hmm şi altceva... sper să-mi adun voinţa şi să mă apuc de croitorie în cele 3 săptămâni de vacanţă ce mi-au rămas. Doar am zis ca devin tot mai puţin leneşă! :D 
   Sper să ne auzim curând cu ceva mai frumos decât plictisitoarea mea viaţă. Pupiiici!

   P.S.: Vă recomand cu toată căldura romanele lui Nicholas Sparks. Eu am citit două la mare (Ultimul cântec şi Talismanul norocos) şi am rămas foarte plăcut impresionată.
 

17 comentarii:

  1. sa sti ca nu te poti schimba de pe o zi pe alta...ma bucur ca acum lucrurile iti merg mai bine...sper ca te-ai distrat la mare,ai venit cu bateriile incarcate...mai ales pentru ca vei avea un an destul de solicitant!multa bafta la bac(iti spun de pe acum;;) )
    personal cred ca atunci cand gandesti pozitiv,cand incerci sa te bucuri de tot ce iti ofera viata,perspectiva ti se schimba si totul parca funtioneaza mult mai bine...incearca sa nu te mai ineci in detalii...nu mai pune la indoiala fiecare lucru...unele lucruri trebuie sa le simti, sa le traiesti...si nu uita...regretele ne inrobeaza sufletul...mai bine sa iti para rau ca ai facut un lucru(si vei uita cu timpul) decat sa regreti ca nu ai facut ceva!!!
    Zambeste in fiecare zi!;)
    p.s.:sincer nu stiu de unde am scos toate cuvintele de mai sus...asa am simtit ca trebuie sa scriu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. btw. va veni si vremea cand te vei indragosti!!!<3 toate la timpul lor;))

      Ștergere
    2. Ai simtit foarte bine, mi-au patruns direct in suflet cuvintele tale. Multumesc! >:D<

      Ștergere
  2. Nici mie nu mi-e dor de școală, mai mult de colegi, prieteni. BAC-ul va fi, într-adevăr, o mare provocare anul acesta. Mă bucur că te-ai simțit bine și să știi că au fost oameni care ți-au dus lipsa, poate nu scrisă într=un comentariu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am vrut sa-mi spuna nimeni ca-mi duce lipsa printr-un comentariu, insa chiar nu ma asteptam sa observe cineva ca am lipsit :)
      >:D<

      Ștergere
  3. Ne-a fost dor de tine ! :* Ma bucur ca ai revenit cu bateriile incarcate! Succes mai departe in tot ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca am invatat ceva in vacanta asta este ca dragostea chiar apare cand te astepti mai putin si e imprevizibila.E greu sa astepti sa te gaseasca dragostea,dar cand ai intalnit-o realizezi ca a meritat asteptarea.Si mie mi-e groaza de clasa a XIIa,dar de ce ti-e frica nu scapi,nu?!:))
    Si sa sti ca mi-a fost dor de tine:p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca apare atunci cand nu te astepti si abia astept sa... nu ma astept :)). Si da, asa e... de ce ti-e frica chiar nu scapi :(
      >:D<

      Ștergere
  5. Mi-a fost atât de dor de tine şi de postările talee!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur si, vorbesc foarte serios, nu ma asteptam sa se observe ca am lipsit :))
      >:D<

      Ștergere
    2. Welcome back,our darling!:*

      Ștergere
  6. Bine ai revenit:D ma bucur sa aud ca lucrurile la tine sunt bune!:D>:D<

    RăspundețiȘtergere