marți, 10 ianuarie 2012

Postarea fără rost

   În primul rând, scuze că n-am mai scris nimic pe-aici... Intru zilnic, de mai multe ori chiar, dar nu-mi vine sa scriu. Mi-e..nu ştiu, cred că lene. Povestea aia cu mai multe părţi nu cred că o voi mai scrie. Nu de alta, dar am doar ideea principala care nu merge dezvoltata foarte mult, aşa că ar fi boring pentru voi. O să rămână şi asta, ca multe altele, o poveste nescrisă. 
   Acum sunt mega obosită şi cred c-o să mă pun în pat. O să iau cu mine un creion şi o foaie de hârtie şi dacă nu mă învinge somnul, o să încerc să scriu o postare pentru că îmi tot dau târcoale nişte idei de azi dimineaţă şi pe parcursul zilei s-au înmulţit, iar dacă nu le scriu le voi uita. Dacă iese ceva care să-mi placă o să vedeţi mâine. Dacă nu... n-o să vedeţi.
   Vroiam doar să ştiţi că încă mai trăiesc. Kisses!

6 comentarii:

  1. Ce simpatică ești, dar știi cum e, dacă nu-ți vine să scrii, cel mai bine este să nu te forțezi pentru că ar ieși niște postări exagerate. Mult succes, cititorii tăi așteaptă :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maria S.: Multumesc la fel! >:D<

    @Lamaitza: Merci! :)) Nu ma fortez cu nimic, ideile le am, atata tot ca trebuie puse pe hartie/monitor si dezvoltate. Sper sa fac asta destul de curand (aseara nu am mai apucat).

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta postare,mie imi place,esti comunicativa,si dupa cum vad..si dupa aspectul blogului,esti si creativa,foarte bine!
    Nu am gasit casuta aia cu persoane interesate pe blogul tau,căci mă abonam instant.
    Treci si pe la mine,cred că o sa-ti placa.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere