joi, 12 ianuarie 2012

Fuck you! (all?)

   *Asta nu e nici o postare planificată, nu e nimic frumos. Vreau doar să-mi spun of-ul, că n-am mai făcut-o cam de mult.

   Trebuie să fie uşor, nu? Să fi băiat mă refer. Sunt sigură că e mega-uşor. Îţi trăieşti viaţa făcând ce ai tu chef fără să-ţi pese de cei din jur... mă rog, de cele din jur, tot aia.
   Nu vă înţeleg, băieţilor. Faceţi şi imposibilul pentru a câştiga atenţia unei fete, sunte-ţi foarte drăguţi, etc., etc. şi când vă iese, gata, atunci o lăsaţi baltă. Ce naiba aveţi în cap?!
   Jur c-aş vrea să fiu băiat. Oare, cacă aş fi, aş avea o părere de genul ăsta despre fete? :-s
   Frate, oare voi aveţi idee câte lacrimi sunt vărsate pentur voi? Câte pincipii sunt încălcate? Câte speranţe se frâng? Câte clipe sunt irosite în aşteptarea voastră? Nu, nu cred că ştiţi nimic din toate astea. Dacă aţi şti poate v-ar păsa mai mult şi n-aţi mai fi... aşa.
   Încă un lucru: dacă o fată îşi face curajul şi vă spune că vă place nu staţi ca fraierii. Nu zic să-i spuneţi că aveţi aceleaşi sentimente, să o minţiţi sau mai ştiu eu ce. NU! Dar în nici un caz să nu ignoraţi ce v-a spus, să nu vă prefaceţi că nu s-a întâmplat. Am aprecia de 1000 de ori mai mult să ne spuneţi în faţă „uau, îmi pare rău, dar nu simt la fel”, decât să vă prefaceţi că nu ştiţi ce simţim şi să vă purtaţi normal. Cel puţin eu aşa sunt.
   Bun, atât am avut de spus! Aş putea de aici să deviez la singurul băiat care a fost sincer cu mine şi mi-a spus adevărul, dar mi-e lene. Poate voi vorbi despre el cândva, într-o postare întreagă (pentru că merită o postare doar pentru el), dar nu acum.
   Hasta la vista! :)

15 comentarii:

  1. depinde de baiat, majoritatea gandesc mult mai putin decat la varsta careia ar trebui sa-i faca cinste:)) altii cand vad ca o fata se ataseaza de ei, abandoneaza, pentru ca le este frica sa nu depuna sentimente si sa fie ei lasati balta>:D<
    calma, o sa apara un tip in viata ta fara niciun avertismen si nu o sa fuga :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ioana: Multumesc pentru vizita si pentru cuvintele frumoase! :* a, cred ca ai dreptate, baietii sunt niste fricosi cand vine vorba de sentimente. Nu stiu daca toti, dar cel putin majoritatea.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) de curand am trait experienta si de pe 25 decembrie am gasit un baiat care nu este nici fricos si care nu gandeste cu hormonii.
    o majoritate mai mare, dar la un moment dat sunt pusi cu boticul pe labute :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Vampirul din mine: O sa arunc o privire :). Multumesc de invitatie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Băieții se pot pișa oriunde, când vor :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lamaitza: Ce pe scurt ai rezumat ceea ce am incercat eu sa spun aici! Imi place! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Suflet de curva: Ma gandesc ca pe tine te amuza astfel de chestii :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mda..baietii Nu stiu cat suferim,si nici nu cred ca le-ar pasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, asa-i :(. Sunt prea putini carora sa le pese ce simtim.

      Ștergere
    2. :|...cata dreptate ai tu aici...pfff...oricum imi place cum gandesti si cum te exprimi...clar o sa te urmaresc...:D...

      Ștergere