luni, 5 decembrie 2011

Nonsense

   Mă întrebam ... dacă nu-i scriu lui Moş Crăciun, n-o să vină la mine? Deloc?! Că dacă e aşa ar trebui să mă apuc de scris. Nu că aş avea prea multe de cerut, nu, chiar sunt putine lucrurile pe care mi le doresc (şi, în mare parte, nu ţin de partea materială), dar cred că trebuie să-l impresionez destul de tare ca să-mi aducă măcar alea câteva lucruri după care tânjesc.
   Mi-am făcut astăzi curăţenie printre lucruri şi am găsit nişte chestii vechi, foarte vechi. Poze, bileţele, chestii de genul. Mi-e aşa dor de timpurile alea. Când citesc ce promisiuni făceam şi ce planuri aveam... mă apucă nostalgia. Mi-aş dori să ne fi ţinut de promisiunile alea, dar, eh, ţie sigur nu-ţi pasă şi doar n-o să vin eu ca fraiera să-ţi zic că mi-e dor. Şi acum, ca să nu existe neînţelegeri, nu e vorba despre nici un băiat, despre nici o iubire, ci despre o simplă prietenie între 2 fete, o prietenie de mult apusă din cauză că una din ele nu ştia să aprecieze ceea ce are avea (a.k.a. eu). Uite ăsta e unul din lucrurile pe care le-aş vrea de la Moşu'!
   Şi mi-aş mai dori să mă înţeleg cu ai mei cum vezi familiile alea de prin filme că sunt fericite şi totu-i ok. Dar de asta iarăşi trebuia să-mi dau seama de mult şi să mă chinui de atunci să-mi construiesc o „relaţie” nice cu ai mei.
   Şi ultima chestie (pe lângă clasicele sănătate, fericire, etc.) e o chestie pe care mereu am cerut-o şi n-am primit-o niciodată. Mereu m-am minţit că deh, „o să vină şi vremea mea”, dar încep să cred că n-o să mai vină. Poate ar trebui să mă opresc şi chiar sunt pe punctul de a o face, dar... n-aşa vrea să renunţ la singurul lucru la care am visat de când mă ştiu. Poate-poate odată o să am noroc. Moşule, ştii tu de ce vorbesc aici.
   Moş Nicolae sigur nu vine, că n-am avut chef să-mi fac papucii ghetuţele botinele. Aşa că dimineată o să-mi bag picioarele în ele ca să nu fie chiar goale :D (am primit un mesaj mai înainte şi conţinea expresia asta, iar pe mine m-a amuzat destul de tare).
   Şi-acum aşa, de final... Moşule (Moş Crăciun, bineînţeles), oricât de imaginar ai fi tu, dacă din greşeală citeşti asta, te rog eu din sufleţelul meu cel mic... adu-mi... un buburuz.


19 comentarii:

  1. Oh..asta a fost dragut. Am citit cu greu ultimul cuvant, dar macar m-am prins ce scria. Sunt sigura ca Mosu' [Ho-ho-ho!] iti va indeplini dorintele!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Kiki: Sper si eu :)
    @Lamaitza: Nu intotdeauna ne aduce ce i-am cerut/ ce ne dorim :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Din păcate, dar chiar și lui cred că îi era cam greu să-mi aducă un castel :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos >:D< Si tu ai un blog minunat:x =p~.

    RăspundețiȘtergere
  5. @M.Ramona: In primul rand, sper ca ti-am scris bine numele :)). In al doilea rand, multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  6. draguuuuut:)
    fi cuminte ca sa vina:d
    conflictul intre noi si parinti e de cand lumea, ca cel intre frati si surori, si ca adevarul ca mereu un prieten pe care asa il considerai te dezamageste,sau il dezamagesti...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Florina Raita: Merci de vizita si aprecieri :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Da mi l-ai scris bine >:D<.

    O zi frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Da-mi o poza cu tine sa-i arat Mosului ca sa stie ce sa-mi aduca :d

    RăspundețiȘtergere
  10. :O3..Haide,ca trebuie sa iti aduca Mosu' ce-ti doresti:o3..doar e craciunul..incare totul e ,,perfect"

    RăspundețiȘtergere
  11. @Suky-Chan: Eu sper sa-mi aduca ce-mi doresc, dar depinde de el :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu-l cunosc pe Mosu', dar daca trece pe la una mica, il tin de vorba si ii zic sa treaca si pe la tine ca ai scris tare frumos! Numai sa nu se ameteasca prea tare si sa rateze hornul.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Mihai: Multumesc si... chiar sper sa nu se ameteasca asa tare!

    RăspundețiȘtergere