
Cum eu eram curioasa sa îi înţeleg măcar aproximativ sensul, am incercat cu „redundant”. Ghici ce mi-a zis DEX-ul? „REDUNDÁNT - adj. Care se referă la redundanță”. Genial nu?! Chiar nu-mi putusem da seama de asta!
Hai să aflu măcar ce înseamnă redundanţă: „REDUNDÁNȚĂ - s. f. Surplus de informație transmis față de strictul necesar și care asigură exactitatea transmiterii informației în telecomunicații.♦Abundență inutilă de expresii, de cuvinte sau de imagini în formularea unei idei”. Bun, m-am lămurit cu asta. Cuvântul „antiredundant” înseamnă ceva de genul „anti-informaţii inutile” . Dar îmi apare altă problemă. Cuvântul ăsta l-am întâlnit într-o lecţie la psiho', unde se zicea despre nu mai ştiu ce că este „antiredundant”. Totuşi termenul „antiredundant” este perfect redundant! Deci, de ce era folosit acolo?!
:)))la personalitate era
RăspundețiȘtergereia sa iti zic definitia
ca o stiu 8->
deci personalitatea reprezinta CEL MAI COMPLEX SISTEM ENERGETICO-INFORMATIONAL,dotat ( :> ) si construit pe baza unor mecanisme de AUTO-REGLAJ si AUTO-ORGANIZARE ANTIREDUNDANT si AUTO-DETERMINANT:))
Roxi :)) Dai acu` un search pe google cu "antiredundant" si rezultate in romana. Cel putin primul link care mi`l arata e al tau :))
RăspundețiȘtergereDa stiu... Interesant :> :))
Era chiar la SPU, Ada:))
RăspundețiȘtergerePatri, mersi de informatie. Ma simt vedeta:x:">:))