vineri, 16 noiembrie 2012

Movie no.1

   Era o seară rece, rece, fiind aproape iarnă, iar eu şi prietena mea mergeam la film. Am fost să ne ridicăm biletele cu 2 ore înainte, după care am mers la cafeneaua de lângă cinema să ne încălzim cu o ciocolată caldă până la începerea filmului. În localul respectiv lucra o fostă colegă de-a mea şi, întâmplător, şi tipul cu care mă vedeam în prezent. Nu eram împreună sau ceva, dar ieşiserăm de câteva ori în oraş şi părea că îi plac. Din păcate el nu era la lucru în ziua respectivă. 
   Timpul zbură imediat şi filmul trebuia să înceapă. Având o fostă colegă atât de drăguţă, ne-am permis să ne lăsăm hainele la ea ca să fim cât mai lejere în timpul filmului şi să nu ne topim de cald. După cumpăratul pop-cornului şi toate cele, ne-am aşezat pe locurile noastre şi ne-am uitat la film... Sincer, fiind ecranizarea unei cărţi pe care o citisem, m-a dezamăgit. Au schimbat nişte lucruri esenţiale şi dintr-un final slăbuţ l-au transformat într-unul teribil. În fine, dacă ei zic că aşa se fac banii, cine sunt eu să mă împotrivesc?!
   Când se încheie filmul, eu şi prietena mea, care era super-încântată de ceea ce văzuse, am mers să ne recuperăm hainele. După asta ne-am despărţit, ea luând un taxi, iar eu ducându-mă în staţia de autobuz. Se făcuse destul de târziu deja. M-am uitat la ce ora urma să vină autobuzul şi am văzut că trebuia să aştept o jumătate de oră. Mi-am băgat mâinile în buzunare resemntată şi atunci s-a întâmplat.
   Am simţit că buzunarul drept nu mai era gol, aşa cum îl lăsasem. Am simţit o hârtiuţă în el. Ciudat, de obicei lucrurile dispar din buzunare, nu apar. Am scos-o cu intenţia clară să o arunc, însă văzând că era scris ceva de mână pe ea am decis să o citesc.

„Need a ride home?
Te pup dulce, dulce, dulce,
V.”

   L-am sunat instant. Mi-a zis să merg la cafenea şi ne vedem acolo. Mi-a spus că trecuse pe acolo să îşi ia salariul şi fosta mea colegă i-a povestit că mi-am lăsat haina. Era ascuns în spate când am fost să o recuperez. Mi se părea aşa de drăguţ!
   M-a dus acasă, dragul de el. Şi m-a sărutat de noapte bună. Şi nu mi-am mai dorit nimic altceva în acea seară.



9 comentarii: