joi, 30 decembrie 2010

De ce să nu faci chec:

Cel mai important argument ar fi că faci beşici & bătături la degetu' mic de la mâna dreaptă şi în palmă! Pe bune! E şocant, nu credeam ca poţi face bătaturi făcând prăjitură, da' uite că se poate.
În al doilea rând... hei, cine crezi că ţi-l mâncă?! Asta doar dacă nu eşti tu vreun fomist şi îl mănânci singur pe tot ...
Încă o chestie ar fi că murdăreşti toată bucatătia... da' dacă-ţi place să faci curat, nu-i nimic! O să ai o placere în plus după ce termini cu checu' :>.

Acum, dacă cumva te-ai apucat să faci chec, mai bine taie-ţi unghiile (asta dacă nu vrei să îţi găureşti - mă rog, înroşeşti - palma cu ele în timp ce amesteci la compoziţia aia).
Cel mai important: Să nu cumva să faci sărăţele după ce-ai făcut chec, că ai dat de dracu'! O să te înjuri toata ziua. De fapt noaptea, că ziua e deja gata. :)

Acum pot să mă duc să-mi termin de copt sărăţelele ;;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu