vineri, 9 noiembrie 2012

Reckless

   E greşit. E nebunesc. Fie care celulă a fiinţei mele ştie că nu e nimic bun în asta. Şi aleg să merg tot înainte, tot mai departe. Precum în nisipurile mişcătoare, mă voi scufunda atât de mult încât în mod sigur n-o să mai pot ieşi. Şi e al naibii de greşit, pentru că am multe altele pe cap, cum ar fi să termin liceul. Sau să iau BAC-ul... cu nota mare. Şi ştiu că asta îmi poate sta cumva în cale. E derutant şi e greşit. N-are sens. Şi uite-mă cum nu-mi pasă.
   E rău şi e al naibii de bine. (Sau invers?!) De câte ori nu i-am criticat pe alţii şi uite acum ce fac. Şi ce-i mai rău? Mint mult pentru asta. Dar... nu e vina mea că lumea ştie doar să critice şi foarte rar ştie să înţeleagă. Într-o lume căreia nu-i pasă de tine, nici ţie n-ar trebui să-ţi mai pese de ea. 
   Nu cred că vreau să fiu „copil(ă)”. Vreau să fiu ea. Nu acea ea, dar ea. Nu are nici un sens ce vă spun aici, nu înţelegeţi nimic... Şi totuşi, de ce şi-ar complica cineva existenţa cu mine dacă nu însemn nimic, nimic, nimic? Şi de ce acel „mmm”? Nu. E de rău dacă deja mă apucă paranoia. Nu că n-aş fi fost paranoică de la început. Ştiu foarte clar în ce mă bag, spre deosebire de... altele... Altele, ca prietena mea, O. . Care mai nou crede că ştie tot ce simt. Şi tot ce o să simt. Şi tot ce o să se întâmple. Şi uită că eu nu sunt aşa de proastă ca ea. Ea, care crede că după două săptămâni după ce a cunoscut pe cineva îl iubeşte, îmi spune mie cum că m-am îndrăgostit. E absurd. Ea habar nu are ce e aia dragoste. Ea ştie doar ce e aia obsesie. Pentru că să continui să crezi orbeşte că un bărbat care e pe cale să se însoare (cu alta, bineînţeles) încă te iubeşte şi e cu cealaltă pentru că ea îl ameninţă că se sinucide fără el şi pentru că l-a minţit că e însărcinată... e absurd. E o mare, mare prostie, pe care însă ea nu vrea în ruptul capului să o vadă. Şi eu m-am săturat să-i tot spun să o lase baltă că e proastă. 
   Iar eu? Da, să revenim la mine. Eu ştiu ce vreau, dar nu ştiu de ce vreau. Şi el? Nu ştiu ce vrea el, dar intuiesc. Şi mi-ar plăcea să nu fie aşa, dar să fim serioşi, eu nu am filtru roz în faţa ochilor, eu văd lumea în toate culorile-i componente. Sau aproape toate. Contrar a ceea ce ar crede unii...
   Da, sunt mică şi da, sunt prostuţă când vine vorba de dragoste sau orice ţine de ea. Dar sper din suflet că nu vrei doar să sufăr. Ştii, ţi-a povestit cât de greu mi-a fost. Şi ai fost de acord. Te rog nu fi încă unul pe care îl adaug pe lista de amintiri urâte. Sunt conştientă că nu e timp şi nu sunt cine trebuie şi nu eşti cine trebuie... dar cele mai interesante lucruri se întâmplă când nu te aştepţi, nu? Sper să te pot trece pe o listă cu amintiri scurte, spontane şi frumoase.

 

„And I'll do anything you say
If you say it with your hands.
And I'd be smart to walk away
But you're quicksand...” 

15 comentarii:

  1. Si eu vreau sa iau Bac-ul cu nota mare,dar e foarte greu la matematica si nu imi place matematica extraordinar de mult:)).Tu la ce profil esti?!Pupici dulci:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mate-info :-s Si da, e foarte, foarte greu! Nici mie nu imi mai place matematica la fel de mult cat imi placea cand am icneput liceul... dar asta e.
      Te pup, o seara frumoasa! :*

      Ștergere
  2. din postarea ta eu inteleg ca:esti pe punctul de a te indragosti de cineva, cineva care nu ar prea fi indicat pentru tine...dar cu toate astea tu mergi inainte...cum ai spus si tu, sti in ce te bagi...sti k ai putea iesi suferind din treaba asta dar...tot nu te lasi...hmmm....
    un sfat!
    asculta ceea ce iti spune inima...pentru ca pana la urma nu prietena ta va traii cu remuscari ca poate putea sa fie altfel...ci tu...
    si daca e sa fie gresit...macar e greseala ta...si vei invata din ea...:)...
    sper ca am nimerit...:D
    :*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai prins esentialul, asa, in mare :D Pana la urma da, voi face cum cred eu. Stiu deja la ce sa ma astept...cat de rau poate sa fie?! Nu e vorba chiar de a ma indragosti, dar ceva pe acolo... Nu pot afla ce se poate intampla decat daca permit lucrurilor sa se intample :)

      Ștergere
    2. P.S.: Multumesc din suflet pentru sfaturi! >:D<

      Ștergere
  3. Nu cred ca exista postare de a ta in care sa nu ma regasesc..Si iubesti..iti place de el si pentru asta nu iti trebuiesc motive.Poate ca te inseli,te-ai gandit si la asta?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cat e de bine sau rau ca te regasesti in postarile mele... Mie insa imi place sa ma regasesc in ceea ce citesc pe alte bloguri, asa ca ma bucur ca te regasesti in cuvintele mele :D
      Dar... la ce te referi, cu ce sa ma insel? :) Cu lucruruile la care ma astept sa se intample? Da, poate ma insel. Dar oricum nu e de bine, nimic nu e de bine...

      Ștergere
  4. Nu te-am mai citit de ceva vreme si recunosc..dar cand am citit asta am avut senzatia ca intr-un fel vorbeste si pentru mine.Ma bucur sa vad ca inca mai postezi pe blog, sper sa iti mearga bine si sa iei decizi cat mai bune.:* multumesc ca imi citesti prostarile de pe blog in continuare si de fiecare data lasi o vorba buna la ele >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blogul tau este unul din preferatele mele si o sa citesc mereu ce scrii >:D< Chiar daca nu ai scris prea des de la o vreme incoace :D I'll always be here waiting for something new :))
      Multumesc de 'urari' >:D<

      Ștergere
  5. Mereu am zis ca dragostea e ceva maret.Inca mai cred asta si tocmai de asta niciodata nu am zis ca m-am indragostit. Adevarul e ca din tot ceea ce citesc pe bloguri despre indragostit imi dau seama ca sunt mai multe lacrimi. Nu inteleg de ce.
    Dragostea ar trebui sa fie ceva frumos nu? Am intalnit multe persoane care spun ca iubesc dar el nu simte la fel.Dragoste cu forta nu se poate, nu ii poti comanda inimii asa ca m-am gandit ca e vina noastra ca acordam atentie cui nu trebuie.
    Oricum, cred ca am deviat de la subiect asa ca vreau sa iti spun ca timpul rezolva foarte mult daca il lasi. :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, am invatat pe propria piele :)
      Si da, nu prea poti spune ca iubesti pe cineva care nu simte la fel. Da, poti iubi, dar nu e tot dragoste... nu stiu cum sa zic, dar am inteles ce spui tu :)
      Si da, ai cam deviat de la subiect, dar e ok :)):*

      Ștergere
  6. hmm, e ciudat cum intotdeauna ne indragostim de persoane care nu sunt potrivite pentru noi ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este. Dar mi se pare ciudat cum si persoane pe care noi le consideram nepotrvite se indragostesc de noi... :)

      Ștergere