sâmbătă, 2 iunie 2012

Madness.

   Oh... şi-aş vrea s-adorm în braţele tale mereu calde şi protectoare...
   Ai destrămat un fir subţire din fiinţa ta şi l-ai aruncat neglijent înspre mine, negândindu-te că mă voi agăţa vreodată de el. Asta faci tu de obicei, arunci fire din fiinţa ta în toate direcţiile. Abia un mic, minuscul petic a mai rămas întreg. Dar niciodată nu se agaţă nimeni de vreun fir. Nimeni nu încearcă să-l ţeasă înapoi la locul lui, adunându-le şi pe celelalte şi întregindu-ţi fiinţa. Aşa că te-ai obişnuit să fii un destrămat... Te-ai obişnuit cu asta şi nu te mai gândeşti atunci când laşi noi fire să se desprindă. Prea puţine le mai întinzi intenţionat, cu speranţă. Al meu în orice caz, nu e aşa.
   Nu te-ai gândi niciodată mai mult decât atenţia cuvenită. Nici eu nu m-aş fi gândit. Dar lucruri noi şi neaşteptate se întâmplă în fiecare zi. Şi aşa am ajuns să fiu... hmm... cred că „geloasă” e cuvântul... da, să fiu geloasă pe toate din jurul tău. Pe colega ta de bancă. Pe prietenele mele cele mai bune pentru că una îţi fură îmbrăţişări deşi are acasă un prieten care o iubeşte mai multe decât merită, iar cealaltă are atât de multe subiecte de discuţie cu tine... prea multe... iar eu cam deloc. 
   Ajung să mă compar cu personaje din cărţi, de parcă aş avea 12 ani. Şi e ciudat, fiindcă povestea mi-o găsesc în Jocurile foamei. Iar povestea de dragoste de acolo nu mi-a plăcut. De fapt, nu mi-a plăcut cum s-a încheiat. Gale al meu... mi-e foarte clar cine e. Iar Peeta eşti tu, se pare. Doar că nu e ca acolo. Şi-n final... oh, nu contează, e o prostie!
   Vreau să simt braţele tale puternice, bronzate şi calde mereu în jurul meu. Sau cât de des se poate. Dar eu nu-s ca ele să alerg ţipând „dă-mi un hug”. Nu. Daca nu vine de la tine... degeaba ţi-l cer eu. Şi vreau să stau cu capul pe umărul tău şi să-ţi ascult inima mai mult de cele 5 secunde de care am avut parte. Aş vrea să ştiu cum ar fi să mă săriţi. Dar n-o s-o faci vreodată. Tu ştii cum să ma atingi şi unde şi nici nu-ţi dai seama. Eşti... minunat. Dar n-o să fi al meu. Pentru că, la final, pe el în vreau mai mult decât pe tine... cred.

21 de comentarii:

  1. Gelozia dupa parerea mea poate face multe stricaciuni in inima dar daca il vrei mai mult pe celalalt el atunci asta inseamna ca gelozia nu va strica prea multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelozia face stricaciuni doar daca e oarba, irationala. Daca e dozata cum trebuie e ok. Nu-mi spune ca n-ai fost in viata ta geloasa?! :))

      Ștergere
  2. Da..cred ca asta o putem numi gelozie..Ma regasesc atat de mult in postarile tale :|
    Pupici !:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar placea sa te regasesti in cele mai vesele de atata :D :*

      Ștergere
  3. Încă o dovadă care arată cât de mult îl iubeşti..

    RăspundețiȘtergere
  4. Ughhh, ce dragut :( imi place...ma regasesc in postarea ta :3

    RăspundețiȘtergere
  5. cat de frumos:D:) eu nu cred ca as putea vreodata sa scriu astfel de postari:D:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Putin nehotarata?!Cam asa reiese din finalul articolului.Dar oricum ai descris superb starea asta de incertitudine!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos scrii :3 nu am mai trecut pe la tine de multisor,dar vreau sa revin in forta :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, oricum n-am scris prea multe in ultima perioada ca n-am avut timp :d. Merci! >:D<

      Ștergere
  8. Buna ziua, prin acest mesaj doresc sa va informez ca blogul dumneavoastra a primit Premiul MWB pentru pasiune, talent, imaginatie, creativitate, originalitate si valoare morala! Va puteti revendica premiul accesand urmatorul link http://www.mostwantedblog.org/2012/06/04/premiile-mwb-iunie-2012/ cum de altfel puteti afla mult mai multe informatii despre ceea ce presupune acest premiu! Va puteti alatura initiativei noastre de a cauta si promova valoarea in blogosfera romaneasca! Premiul MWB este una dintre distinctiile cele mai importante acordate in blogosfera romaneasca, fiind un mod de a recunoaste meritele si munca depusa de catre bloggeri talentati, originali si deschisi la comunicare! Mult succes in continuare si bine ati venit in marea familie MWB!

    RăspundețiȘtergere
  9. este o gelozie absolut normală, din punctul meu de vedere.
    adică cunoscându-te pe tine cât de cât de prin postări sunt sigură că şti cum să o deţii sub control.
    într-un fel înţeleg ce te deranjează, şi nu te condamn că nu te simţi în largul tău când îmbrăţisează alte fete, sau mă rog, alte fete îl îmbrăţisează, probabil ţi se strânge stomacul şi încerci să îţi găseşti ceva de făcut numai să nu privesti acele scene .....dar vrei să şti părerea mea?
    faci bine că stai în banca ta şi nu faci şi tu ca celelalte, tu fi tu!
    că vei avea mult mai multe de câştigat pe viitor!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere