joi, 14 iunie 2012

The butterfly effect

   Probabil aţi auzit de el. Ştiţi voi, aia cu „o bătaie de aripi a unui flutre în România poate provoca un uragan în China”. Sau ceva de genul, oricum. Ce-i drept, e doar o metaforă, dar i-am găsit un exemplu remarcabil!
   Am stat ieri noapte până la 1 pe calculator ca să fac o prezentare despre Teoria haosului pentru ora de fizică şi, printre altele, „the butterfly effect” era unul din subiectele despre care am scris. Şi, mergând la culcare stoarsă de energie, mi s-a aprins un ultim beculeţ în creieraş. Un exemplu al acestui „efect fluture”.
   Simplu. Un simplu compliment, 4-5 cuvinte spuse la nimereală în luna mai, cauzează o adevărată furtună într-un creier în luna iunie. O furtună de nelinişti. Un suflet se zbate să fie băgat în seamă, să fie preţuit. Şi nu e dragoste ce simte, ci pur şi simplu... vrea. E dorinţă. E... senitmentul ăla ce-l ai când pur şi simplu nu-ţi poţi lua ochii de la pielea lui super-mega-extra bronzată şi...umm...muşchii lui :)). Şi sentimentul ăla ce-l ai când vezi că erai gata să spui că „ah, doar mi s-a părut că simt vreo atracţie pentru el” şi peste două ore te sună. Sentimentul ăla că, atunci când îţi vorbeşte, întreaga lui atenţie e a ta şi vocea lui răsună doar pentru tine. Atunci când nu te poţi abţine să nu râzi când eşti găsită vinovată că i-ai lăsat un mesaj scris pe undeva.
   Şi nu, nu-l iubesc, nu-l plac, sau ceva de genul. Doar că... ahh, are nişte braţe puternice şi bronzate după care puuur şi simplu mă topesc. Dar shhh! Să nu mai spuneţi la nimeni! :*


20 de comentarii:

  1. Promit sa tin secret:)))!Dar uita-te la el zici ca e scos dintr-o revista:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, poza e doar reprezentativa :)). Nu e adevaratul 'el' in ea :D

      Ștergere
  2. Si daca te intereseaza un L.E vb:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Sentimentul ăla care te face să te holbezi la o bunăciune:))Mda..ştiu ce zici:)).Chiar îţi dă un ,,butterfly effect".

    RăspundețiȘtergere
  4. ai de mine....daca e vorba de tipul din poza..da...sunt si eu de acord cu faza cu "the butterfly effect"...:X:X...daca e vorba despre cel ce ti-a cucerit asa putin inima...daca seamana cu cel din poza...pff...deci......prefer sa nu ma pronunt despre el...:))...:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm, si daca ai stii cata dreptate ai.!
    asta arata prea bine, pentru cineva still alive.

    x

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca inima ta functioneaza bine >:D<
    Stie sa vada ce e bun :x

    RăspundețiȘtergere