duminică, 24 iunie 2012

Midnight thoughts

   Sunt atâtea sentimente pe care nu le-am simţit... Atâtea lucruri pe care nu le-am încercat, de care nu am avut încă parte. Mă întreb dacă mi se vor întâmpla vreodată. Toate se leagă de ideea de a iubi, iar eu... cred că mai nou mi-e frică să iubesc. Şi daca nu mi-e frică, oricum nu ştiu să iubesc. Şi de aici se nasc două variante. Când ar apărea în sfârşiiit un el ori m-aş speria şi-aş lua-o la fugă, ori l-aş speria şi ar lua-o el la fugă. Trist. De ce toţi cei ce au parte de iubire nu s-au chinuit pentru asta, iar cei care ar da orice să fie iubiţi sunt tot singuri? E ciudat, n-ar trebui să fie aşa. Ştiu că toate se întâmplă la timpul lor şi probabil pentru mine încă nu-i timpul, dar... E trist. 
   Mi-am dat seama ieri (sau azi?!) că eu nici măcar n-am iubit vreodată pe cineva. Nu cu adevărat. Toate obsesiile mele au fost online. Nu am ieşit niciodată cu cineva frecvent să zici că mă pot ataşa sau îndrăgosti de el. Adică, doar de două ori am ieşit, dar atunci nu m-am îndrăgostit, atunci eram conştientă că sunt doar obsesii. Şi în rest... „m-am îndrăgostit” virtual. Deci, nu m-am îndrăgostit. Nu poţi spune că iubeşti pe cineva cu care doar schimbi câteva vorbe pe messenger. Chiar dacă i-am cunoscut pe toţi, în „viaţa reală” abia schimbam două vorbe. De ce? Că sunt eu timidă şi proastă, de aia. Poate aş putea spune că o singură dată m-am îndrăgostit de-adevăratelea... deşi tot online vorbeam cu el. Însă chiar am simţit ceva... special. Şi de lungă durată. Şi după un timp, după alte câteva dezamăgiri, revenisem iar la acel sentiment. Şi e singurul băiat pe care, din habar nu am ce motive, îl pareciez enorm. Nu e nimic de apreciat la el... dar... :) Şi aş da orice să îl cunosc cu adevărat. Adică, ne ştim de vreo 5 ani, sau aşa ceva, şi tot ştim prea puţine unul despre altul. Nu mă înţelegeţi greşit, suntem doar prieteni acum şi tot în calitate de prieteni aş vrea să ne cunoaştem mai mult. Am încetat să-mi doresc mai mutle de la el în urma unor evenimente în care m-am făcut de râs. Adică el n-a râs, dar eu m-am simţit prost... Anyway, trecutul e trecut! :D În prezent adooor să vorbesc noaptea cu el pe mess, să ascultăm muzică, să depănăm amintiri. Şi-n viitor... cine ştie, poate ne vom cunoaşte cu adevărat. Eu aşa sper.
   Acum revenind la subiectul postării - dragostea. De fapt, lipsa ei. E mult să-mi doresc pe cineva care pur şi simplu să mă ţină în braţe? Să mă sărute pe frunte? Să-mi spună „noapte bună” şi „bună dimineaţa”? Să mă facă să râd? Să mă ţină de mână?  Să mă facă să tremur la o simplă atingere? Să-mi aranjeze părul râzând atunci când bate vântul? Să se uite cu mine la filme? Să-mi trimită melodii ale căror versuri să le simtă? Să mă înveţe să iubesc? Mor de nerăbdare să vină ziua noaptea în care să adorm în braţele unui el.


18 comentarii:

  1. Bună! Te-am văzut pe blogul lui Soll şi am zis să-ţi fac o propunere.
    Nu ştiu dacă ai intrat pe blogul cu poveşti (adică aici: http://blogopovesti.blogspot.ro/ ).
    Dacă îţi place să scrii poveşti te invit şi pe tine să ni te alături. Nu trebuie să scrii o poveste în fiecare zi, sau săptămână. Scrii atunci când ai inspiraţie, când poţi, când vrei.
    Dacă te interesează, te rog să dai un semn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Promit sa scriu ceva frumos cand o sa am inspiratie :D. Merci de invitatie!

      Ștergere
    2. Eu aştept să-ţi vină inspiraţia, dar până atunci vreau să-mi dai o adresă de mail pentru aţi trimite o invitaţie pentru a deveni o autoare a blogului.

      Ștergere
  2. La fel ca si mine in ultima poezie, ai vorbit despre aceeasi tema...:-<
    Imi pare rau ca nici tu nu ai avut parte de ceva cu adevarat placut si real!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah ! Scumpo..Avem atatea in comun..si eu sunt timida..si proasta [in schimb tu nu esti]..Pana in prezent niciodata nu m-am multumit cu ce am ..cu baiatul pe care il am alaturi de 8 luni de zile..si uite ca eram pe punctul de a spune stop..din cauza unei iubire trecute.Insa,se pare ca mi-am dat seama ca sunt pe punctul de a face o mare mareee greseala..
    Cat despre tine..sunt sigura ca cineva te va iubi,asta daca nu deja se intampla..sau poate nu stie sa-ti demonstreze.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca se intampla asta acum. Eu te sfatuiesc sa nu spui stop pentru ca... ah, ce tot veorbesc, nu sunt in masura sa dau astfel de sfaturi :)). Ceea ce am in minte e ca n-ar trebui sa spui stop pentru ca esti norocoasa sa ai pe cineva alaturi pe cand altii nu au. Ceea ce e o prostie, sunt sentimentele tale si trebuie sa faci cum crezi tu ca e mai bine! :*

      Ștergere
    2. Multumesc >:d< Intotdeauna m-au ajutat sfaturile tale .

      Ștergere
  4. Draga mea,trebuie doar să aştepţi!Iubirea vine pe neaşteptate,dacă o aştepţi cu braţele deschise ea va fugi de tine.Va veni si momentul tău,nu te speria!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine si de multe ori mi-am propus sa incetez o tot astapt, dar pur si simplu nu pot. Si de-asta ma gandesc ca n-o sa vina vreodata la mine - pentru ca o astept de cand ma stiu :))

      Ștergere
  5. Frica de iubire e doar un temporară, pentru că atunci când Cupidon va lovi din nou, nu ai să poți să i te împotrivești :)

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am regasit in ultimul fragment.Si eu imi doresc aceleasi lucruri,dar mi-e teama ca daca le tot caut eu ele nu o sa mai vina sau o sa le stric eu farmecul,asa ca astept...si astept...asta fac de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am cautat o vreme...dupa care am ajuns la aceeasi concluzie ca si tine. Si... tot astept...

      Ștergere
  7. Vor veni si zile si nopti, la un moment dat le vei pierde numarul.

    RăspundețiȘtergere
  8. toate la timpul lor! :D

    p.s.: nimeni nu stie sa iubeasca, dragostea ne ia pe nepregatite.

    RăspundețiȘtergere