vineri, 25 mai 2012

A gândi

   Mi-aş dori să pot şti, măcar o dată în viaţă, ce gândeşte cineva. Cu exactitate şi sinceritate. În ziua de azi nimeni nu-ţi mai spune ce gândeşte. Nu mai există om fără secrete. Aşa că, mi-ar plăcea să ştiu ce gândeşte cineva într-o zi normală. La cine se gândeşte. La ce visează. Ce simte. Ce-l îngrijorează. Cred că o singură persoană cunosc care-mi spune... cam tot. Ştiu că nici măcar ea nu-mi spune tot, dar e cel mai aproape de asta în comparaţie cu cât de puţin îmi spun alţii. Şi-s atât de multe persoane cărora mi-aş dori să le ştiu gândurile... Dar, de mi s-ar permite să fac o incursiune în mintea cuiva, l-aş alege pe acel el care mă intrigă întotdeauna. Sunt curioasă ce-l preocupă într-o zi nomală. Şi da, aş vrea şi să ştiu dacă se gândeşte cât de puţin la mine.
*
   Se spune că atunci când visezi pe cineva înseamnă că acea persoană s-a gândit la tine. Sau ceva de genul. Ei bine, te-am visat într-una din dimineţile trecute. Înainte să-mi sune ceasul ca să mă trezesc să merg la şcoală, mi-ai apărut pentru câteva secunde în vis. M-am simţit ca şi cum ai fi venit aşa, pur şi simplu, să vezi ce mai fac. Şi de asta mă simţeam bine. M-am trezit zâmbind cred. Şi ştiam că la ora aia tu erai treaz, ştiam sigur. Aşa că mă tot întreb... oare te gândeai la mine?


9 comentarii:

  1. Ohh,eu aş vrea să pot face asta tot timpul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu mi-as dori sa stiu detaliu cu detaliu.Insa,in mintea unora poate fi atat de multa confuzie si dezastru incat cred ca ne-am face rau sa stim ce se afla in interiorul lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite acum am aflat ce se spune atunci cand visezi pe cineva.Eu l-am visat pe el de mai multe ori.Mi se intampla si mie sa ma gandesc la el si sa ma intreb ce sanse ar fi sa se gandeasca si el la mine in acelasi moment....Ar fi interesant sa pot,macar pentru o zi,sa-i citesc gandurile:)

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie mi se intampla sa visez de ceva timp pe cineva. o persoana care nu am nici o treaba cu ea. l-am visat, si a doua zi am dat fata in fata .... ne-am privit si am simtit ceva ciudat , ca o emotie ciudata nu e vb de dragoste. e o persoana care ma intimideaza foarte tare. este foarte sobru si de cand l-am cunoscut ma simt oarecum ciudat in prezenta lui. nu cred ca poate fi iubire... dar oare sa se gandeasca el le mn de il visez asa des in ultima perioada? in ziua cand ne-am intalnit a impietrit. nici nu a salutat....care el saluts mereu de aceea am simtit si eu poate emotia puternica...cred. sa fie ceva subconstient?

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci eu imi tot visez diriginta,3 zile la rand pana acum,nu stiu daca o voi mai visa dar credeti ca se gandeste la mine? :) Ar fi ciudat :/

    RăspundețiȘtergere