marți, 29 mai 2012

Nu mai suport!!!

   Dacă mai sunt nevoită să afişez încă un singur zâmbet fals, simt c-o să explodez! O sa mă transform într-un vulcan de lacrimi. Nu mai suport nimic şi pe nimeni! Tot ce aş vrea e o îmbrăţişare caldă din care să nu mă desprind decât atunci când simt că mi-e bine. Şi până şi îmbrăţişarea asta, din partea oricui ar veni - chiar şi din partea lui, m-ar face să plâng. Dar măcar m-ar ţine captivă în ea până m-aş linişti. 
   Am descoperit azi că nu sunt timidă. Deloc chair. Ci pur şi simplu m-am săturat să vorbesc şi să nu fiu băgată în seama. Aşa că mai bine tac. Şi doar al naibii de tare să spun ceva, foarte entuziasmată, iar persoana căreia i-o spun să schimbe subiectul. M-am săturat!!! Vreau să vină odată ziua aia când mă fac auzită.
   Toţi cer şi nu ştiu să dea nimic înapoi. Profa de mate e o nesimţită. Cineva din trecut mă face să zâbmbesc şi apoi îmi vine să plâng. Mie somn. Am teză la mate mâine. Mi-e foame. Mi-e dor de vremea când vorbeam zilnic cu D. Vreau blugi negri. Vreau o îmbrăţişare. Vreau să ştiu să cos. Am obosit, ne auzim altădată.


12 comentarii:

  1. Observ ca zilele astea toata lumea e suparata nervoasa fara chef de nimic.Ca multi altii si eu dau vina pe ploaie:-j
    Nu stiu de ce dar eu sunt vesela cand altii sunt tristi si invers:-??
    E foarte ciudat insa nu asta e ideea:-j
    Spui ca te-ai saturat , cunosc acest cuvant si iti spun ce imi spun si mie ca sa pot zambi:O sa treaca toate.Timpul o sa le rezolve pe toate:d
    O seara foarte frumoasa iti doresc>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vina ploii, pe la mine e destul de soare. Ma bucur ca esti vesela. Eu azi am avut ceva de dimineata, "m-am trezit cu fata la cearceaf" cum s-ar spune. Dar a fost doar azi. Ieri am avut o zi minunata. Si maine, poimaine, etc. vor fi la fel de minunate :). Trebuie!
      Multumesc la fel >:D<

      Ștergere
  2. heiii pui, nu fi tristă:*:*:*>:D<
    încearcă şi caută partea bună în toate lucrurile aiurea ce ţi se întamplă în această perioadă...
    asta ar cam fi părerea mea sa eviţi o depresie...:|
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooh >:D<. E ok, n-o sa cad intr-o depresie. Am avut doar o zi proasta si aveam ceva cu toata lumea :)) (Ce-i drept, nu degeaba!). O sa fiu bine! :* Merci ca-mi esti alaturi >:D<

      Ștergere
  3. Mai bine i-ai spuen direct în faţă ce simţi!Eu cred că te-ar înţelege!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea e ca nu e vorba de o singura persoana. Toat lumea m-a enervat ieri... :))

      Ștergere
  4. Si mie mi-e dor de vremea cand vorbeam cu A.
    Mai sunt si zile de acestea cand nu avem chef de nimic,suntem nervosi,ne-am saturat....E bine sa le depasim si sa lasam soarele sa ne lumineze din nou starda.
    P.S:Sper ca te-ai descurcat la teza!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am descurcat excelent, dar macar am scapat de ea! Mi-au trecut nervii, sunt ok astazi. Si dorul de D. era doar o reactie la faptul ca ma simteam singura si neinteleasa cred...

      Ștergere
  5. Si care credeam ca doar eu sunt intr-o pasa proasta..Ah,scumpo imi pare atat de rau sa stiu ca si tu treci prin asta.Nu-ti spun ca totul va fi bine,pentru ca probabil ai auzit-o de foarte multe ori..
    Suntem alaturi de tine,oricand .
    Unii oameni pot fi intradevar nesimtit,fara bun simt,incapabili sa asculte,incapabili sa poata schimba ceva..ei bine acesti oameni sunt ...nu cred ca gasesc un cuvant potrivit..Tu esti mult mai speciala decat ar crede ei..

    RăspundețiȘtergere
  6. hai ca trece!>:D< da sa pup! >:D<:)) La multi ani!:D

    RăspundețiȘtergere