joi, 20 decembrie 2012

Visul unei nopţi de iarnă

   Era dimineaţa devreme, iar soarele începea să pătrundă timid prin fereastră, luminând camera. El era treaz şi o privea cum doarme liniştită cu capul pe pieptul său. Părea mulţumită, împăcată, fericită. Fusese prima noapte pe care o petreceau împreună. Pentru ea fusese prima dată când făcuse dragoste. Iar el... el era un porc.
   Stătea treaz privindu-i chipul inocent. Ea zâmbea în somn. Se gândi că tocmai făcuse o mare, mare prostie. Ei doi nu erau un cuplu, nu erau împreună, iar el profitase de cât de mult îi păsa ei de el şi, deşi ştia că era virgină, se întâmplase. Şi el o plăcea. Mult. Se simţea foarte atras de ea, dar... el nu era genul pentru o relaţie stabilă. Iar ea... ea era un copil. Un copil care îi sucise minţile totuşi.
   Fata asta nu merita ce-i făcuse el. Ce-i făcea el. Ea merita mai mult. Merita tot. El însă, deşi ar fi vrut să-i ofere ceea ce merita, nu se credea în stare. Îi era frică să n-o dea în bară. Oricum o dăduse deja. Nu trebuia să fi permis să se ajungă atât de departe. Dar nu se putuse abţine, iar acum era prea târziu. Lucrurile nu mai puteau fi schimbate. Şi ce era de făcut acum?
   Chiar atunci ea se mişcă, lipindu-se mai tare de el şi strângându-l în braţe. O strânse şi el mai tare. Oare ar fi în stare să se schimba? Pentru ea?



25 de comentarii:

  1. Nimic din ce am făcut nu putem schimba.Trebuie să ne continuăm viaţa chiar dacă în urma noastră am lăsat mocirlă şi mizerie.

    RăspundețiȘtergere
  2. E ciudat cum oamenii fac lucruri cu buna stiinta pentru ca mai apoi sa le regrete. Iar in situatia de a infrunta propria persoana, cei mai multi au impresia ca au castigat, dar adevarul este ca nu au castigat nimic, ci doar au fugit de pe campul de lupta. Lucrurile de care se tem ii vor ajunge mereu din urma, oriunde s-ar ascunde. Cat despre greseli si schimbari... omului ii este de ajuns o clipa sa cedeze tentatiei, o clipa pe care o poate regreta apoi intreaga viata... Poate ca unii reusesc sa se schimbe, dar e nevoie de mult curaj si multa ambitie, altfel cedeaza si sfarsesc prin a fugi de ei insisi la nesfarsit, fiindca ii mustra constiinta pentru ceea ce au facut.

    RăspundețiȘtergere
  3. ceva, ceva tot simte si el...nu stiu exact ce...
    daca se confrunta cu un sentiment ce nu credea ca o sa-l simta...dupa...aceasta intamplare intre ei doi...faptul ca ea era virgina, bla,bla, un sentiment bun..in favoarea amandurora ma refer...cum ai spus si tu...dornic de o schimbare, pentru a fi cu ea...pentru a nu o lasa...
    ...sau...asta va suna cam dur...dupa aceasta intamplare, nu stie cum sa faca sa se scape...pentru ca a realizat tarziu cat a insemnat de mult pentru ea...
    eu sper totusi sa fie prima varianta!!!!!pentru sanatatea mintala a acestei fete!!!daca acest caz este real!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita, nu e un caz real. Nu stiu de ce majoritatea au ales sa interpreteze ca ceea ce am scris e real si ca eu sunt fata din poveste...

      Ștergere
    2. nu am spus ca ai fi tu cea din poveste...foarte usor i s-ar fi putut intampla unei prietene apropiate, unei surori...nu am dat nume..;)

      Ștergere
  4. Nu pot sa cred...:| este chiar povestea mea..povestea mea cu care am inceput sa scriu pe blog !:|..Pentru mine..el s-a schimbat ,insa nu suficient de mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Craciun fericit! Sarbatori cu pace, sanatate si bucurie! Lili

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Multumesc >:D<
      Sper ca anul ce vine sa fie plin de impliniri si bucurie pentru tine! :*

      Ștergere
  7. Uite, ceva ce m-a amuzat acum 5 minute: http://thrilloftheheel.blogspot.ro/2013/01/whats-in-my-bag-andreea-version.html?m=1
    Precum si: http://thrilloftheheel.blogspot.ro/2013/01/bam-bam.html?showComment=1358257681864&m=1
    Lili
    p.s. La multi ani in 2013!

    RăspundețiȘtergere
  8. "Oare ar fi in stare sa se schimbe pentru ea ? "
    Da-mi voie sa raspund la intrebare in felul acesta:
    "Cine spune ca lamaile trebuie sa fie acre? :) "
    Personal, raspunsul meu este da. Este in stare sa se schimbe, insa doar atat timp cat isi doreste cu adevarat acest lucru!
    Decizia insa, ii apartine lui in totalitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acele intrebari mi le pun de atatea ori! Si de fiecare tind sa raspund tot eu, afirmativ, gresind si gresind...

    RăspundețiȘtergere
  10. ai primit ceva la mine pe blog...:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Tu esti ultimul an la liceu de nu mai postezi nimic?

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place enorm cum scrii si ar fi pacat sa renunti. :(

    RăspundețiȘtergere
  13. Sper ca esti ok! Si succes la examen! Cu drag, Lili.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asteptam noutati de la tine! Lili

    RăspundețiȘtergere
  15. Asteptam noutati de la tine! Lili

    RăspundețiȘtergere
  16. Asteptam noutati de la tine! Lili

    RăspundețiȘtergere