duminică, 12 februarie 2012

Meant to be - 12

   Prima zi din an Ela o petrecu fericită alături de familie, dar a doua zi a ieşit cu Dean în oraş. Cei doi s-au plimbat pe străzile aproape goale vorbind. La un moment dat Ela şi-a dat seama că Dean vroia să spună ceva, dar nu ştia cum.
   - Dean? Ce e?
   - Mă gândeam... faza de la Revel...
   - Ah...
   - Ştii, mă gândeam.. e vreau... aş vrea să avem ceva... o relaţie... Să încefcăm măcar...
   Ela roşi toată şi nu îi spuse nimic . Nu ştia ce să spună în afară de „da, vreau!!!” şi nu vroia să spună asta pentru că daca ar face-o ar părea o disperată.
   - Deci... ce spui?
   - Mi-ar plăcea, spuse Ela zâmbind, apoi cei doi s-au sărutat, continuându-şi plimbarea, acum ţinându-se de mână.
 
   După întâlnirea cu Dean, Ela ieşi cu Ade şi Stacey la un ceai. Ea le spuse fetelor că e cu Dean, iar acestea au fost foarte entuziasmate.
   - Că veni vorba... spuse Stacey.
   - Ce?! spuse Ela devenind deodată serioasă.
   - M-a sunat Alec... vrea să ieşim.
   - hmm, nu ştiu ce să zic... La cum îl ştiu eu, nu e ok. L-am văzut de câteva ori cu Ryan şi mereu mi-a părut un afemeiat. Eu zic să ai grijă, asta dacă chiar ieşiţi...
   - Da, nu ştiu, văd eu.
   - Staaţi, stop! Cine-i Alec?! întrebă Ade pierdută.
   Stacey şi Ela au râs, după care i-au explicat lui Ade totul. Ea nu ştia nimic pentru că nu fusese cu ele de Revelion, si şi-l petrecuse cu iubitul ei - Nick.
   - Aah, bine că mi-am amintit! Am vorbit cu Nick să mergem la munte în ultimul weekend din vacanţă. Şi ne-am gândit să mergem mai mulţi. Nu veniţi şi voooi? Ela, ia-l şi pe Dean!
   - Da, da, da! Eu vreaaau! Şi o să vorbesc şi cu Dean să vad... spuse Ela.
   - Oh, fir-ar! Eu nu pot atunci. Plec cu ai mei la nişte rude, undeva la sat.
   - Oof! Păi lasă, că altădată vii şi tu, spuse Ade ca să o împace pe Stacey.
   Fetele au continuat să vorbească de ale lor , dar al un moment dat lui Stacey îi sună telefonul. În mod misterios, aceasta se ridică şi se îndepărtă puţin, astfel încât fetele să nu poată auzi ce vorbea. Se întoarse după câteva minute, spunând că trebuie să plece şi adunându-şi lucrurile.
   - Staai! Cum adică pleci? Unde? De ce?
   - Vă explic altă dată! Pusiii! spuse Stacey şi plecă.
   - Ce-o fi apucat-o? întrebă Ade privind-o pe Ela, care era în schimb la fel de nedumerită.
   Cele două fete şi-au continuat discuţiile plictisitoare în cafenea până spre seară, când Nick veni cu maşina să o ducă pe Ade acasă. Ela merse pe jos fiindcă stătea aproape. Pe drum vorbi cu Dean la telefon, căruia îi povesti despre excursia plănuită cu Ade şi Nick, iar acesta acceptă bucuros. Cei doi începură să îşi facă tot felul de planuri la telefon. Ela era foarte fericită şi aştepta excursia acum cu o nerăbdare de nedescris.

5 comentarii: